Connect with us

Featured

USKORO na televiziji “RADIO MILEVA”! Otkrijte i kada…

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

“Radio Mileva”, serija prema ideji Nebojše Garića, a u režiji Elmira Jukića uveliko se snima nadomak Beograda. Ekipa serije beleži momente u komediji koja prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje. Njih tri su tri generacije žena u porodici Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva nije autoritet samo u okvirima svoje porodice već i u čitavoj zgradi koja je pravi kosmos u malom sa čitavom lepezom živopisnih karaktera iz čijih suprotnosti proističu duhoviti zapleti i iznenadni obrti.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike, pisana, pre svega, da se onaj ko je gleda oseća dobro. Komedija koja ne vređa nikoga i bavi se problemima običnih ljudi iz svakodnevnog života. Stvorena sa idejom da izazove iskren smeh, pozitivne emocije, prepoznavanje i da vrati stari sjaj porodične komediografske serije na male ekrane.

Glavne uloge u seriji igraju Olga Odanović, Marija Vickov, Dara Džokić, Branimir Brstina i drugi.

Ivan Bosliljčić NAPUSTIO “Urgentni centar” – Svim lekarima od srca hvala za trud i pažnju

– Serija će se pred televizijskom publikom naći na proleće – otkriva za portal “Film i TV” idejni tvorac Nebojša Garić. – Emitovanje će biti na Javnom servisu Srbije. Do sada smo imali 36 snimajućih dana i trebalo bi da radimo do kraja februara, početka marta naredne godine. Naravno, sve zavisi od trenutne epidemiološke situacije.

„Radio Mileva“ Branimir Brstina

Garić, koji “stoji” i iza “Kamiondžija” (gledaćemo ih na RTS krajem godine) kaže da su na setu preduzete sve mere zaštite glumaca i ekipe.

– I dok smo na Ubu letos snimali “Kamiondžije”, pazili smo na zdravlje cele ekipe, tako je i sada, a što se serije “Radio Mileva” tiče mislim da će je publika voleti. Kod filmova i serija je tako, ili ih volite ili ne. Koliko god se reklamirali nije važno, ako se kod publike “ne primi” – zaključuje Nebojša Garić.

Foto PROMO

Advertisement