Connect with us

Featured

POVRATAK detektiva Tomasa Magnuma – FOX, od utorka do petka u 22.55

Published

on

Povratak detektiva Tomasa Magnuma (Džej Ernandez) na FOX. Najbolji privatni istražitelj sa Havaja ponovo tu – u drugoj sezoni akcione serije „Magnum“ na kanalu FOX premijerno od od utorka do petka, u 22.55.

KORONA kosi! Još jedan poznati glumac inficiran virusom Covid-19!

Mada je nebo vedro, a Sunce obasjava prelepi biser Pacifika, bivša američka „foka“ ne miruje, jer zna da – zlo ne spava. Čak ni u tropskom raju zvanom Havaji. U rešavanju novih slučajeva Magnumu u drugom ciklusu pomažu njegovi stari znanci – bivša agentkinja britanske tajne službe Džulijet Higins (Perdita Viks). A tu su i ratni veterani Orvil Rik Rajt (Zakari Najton) i Teodor Ti-Si Kalvin (Stiven Hil). Odvažnu ekipu u korak prate detektiv Gordon Katsumoto (Tim Kang) i nezaobilazna Kumu (Emi Hil), kućepaziteljka „Robinovog gnezda“, Magnumovog luksuznog imanja u Honoluluu.

Nastavak nagrađene serije „Euforija“. Otkrijte kako možete da je odgledate i vi!

Nove epizode pred glavnog junaka još jednom donose mračno lice čuvene turističke destinacije. On shvata da više ne može sam da se bori sa svim havajskim zločinima. Potreban mu je stalni partner, a on ga vidi u agentkinji Higins. Hoće li Džulijet pristati da bude njegova – desna ruka?

Foto PROMO

Advertisement