Connect with us

Featured

IZNENAĐENJE! Baća u ulozi koju niste OČEKIVALI. Da li mu “stoji”?

Published

on

Baća – filmski i serijski lik koji nam se urezao u pamćenje. Opasan momak sa vrelog asfalta koji ne preza ni od čega. On ima veliko srce i za svoje “kompanjone” bi i život dao.

SLUČAJ PORODICE BOŠKOVIĆ – 21. i 22. epizoda: Guliver očekuje rutinsku pobedu

Lik čuvenog Baće iz filma i serije “Južni vetar” maestralno je dočarao Miodrag Radonjić. A da ne uskoči u glumačku klopku, pa da ga publika prepoznaje samo po jednom liku Radonjić se trudi da izbegne. Tako ćemo ga videte u sitkomu “Slučaj porodice Bošković” u kojoj igra lik Živorada. Živorad je živopisan lik, progonotelj možda, a ima stil odevanja neobičan za današnje vreme.

 

Miodrag Radonjić u „Slučaju porodice Bošković“

Dok čekamo nastavak “Južnog vetra” i nove Baćine akcije, koje su Radonjića proslavile imaćemo priliku da ga vidimo u epizodnoj ulozi uz Rašu Bukvića. Posebno će biti zaniljivo videti Baću obučenog u narodnu nošnju sa cvećem u rukama kako pokušava da osvoji srce jedne dame. Procenite da li mu ovakva uloga ”stoji” ili ne?

KORONA kosi! Još jedan poznati glumac inficiran virusom Covid-19!

Epizoda u kojoj će se pojaviti Miodrag Radonjić na programu je u utorak 08. decembra od 20.05 na Prvom programu Javnog servisa Srbije.

Foto PROMO

Advertisement