Connect with us

Featured

Rej Donovan – 6. sezona serije na RTS 1 radnim danima oko ponoći

Published

on

Na RTS premijerno stiže šesta sezona i više nego uzbudljive krimi-drame “Rej Donovan”. U pretposlednjoj sezoni pratimo glavnog junaka, Reja, kako ponovo gradi svoj život i lično i profesionalno u Njujorku. Nakon strmoglavog pada u Ist River, njegov spasitelj, policajac po imenu Mek, dovodi Reja u bratstvo Policije Stejt Ajlenda. Istražujući ovaj novi svet bratstva i korupcije, Rej ponovo počinje da radi za medijskog mogula Samantu Vinslov. Sem se udružila sa kandidatkinjom za gradonačelnicu Njujorka, Anitom Novak. To je partnerstvo koje će Reja dovesti u sukob sa njegovim novim prijateljima na Stejt Ajlendu…

Pročitajte još: Igra sudbine 199. epizoda – ADU čeka NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! Pančeta pravi VELIKI PROBLEM NADI!

U ovim jednočasovnim epizodama, Lijev Šrajber (nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus) tumači glavnu ulogu. On je čovek koji može da učini da problemi javnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu. Ova moćna drama počinje kada njegovog oca, koga glumi dobitnik Oskara Džon Vojt, neočekivano puste iz zatvora. To izaziva niz događaja koji uzdrmaju porodicu Donovan iz temelja.

Jedini problemi koje ne može da reši su problemi njegove porodice. Brata Bančija je zlostavljao sveštenik i sada se gotovo ne trezni. Brat Teri se bavio boksom duže nego što bi trebalo i oboleo je od Parkinsonove bolesti. A tu je i duh njihove mlađe sestre koja je izvršila samoubistvo dok je bila tinejdžerka i sada ih sve proganja.

Pročitajte još: PRESEK u TV svetu! Šta ćemo gledati, a šta VIŠE ne!?

Za Reja, svi njihovi problemi vode do jedne osobe – njihovog oca Mikija. Miki je gangster irske mafije, koji nikada nije štitio svoju porodicu. Sve krene naopako kada se Miki, koji želi novac, novi život i svoje mesto na čelu porodice, posle dvadeset godina u zatvoru, uputi u Los Anđeles gladan osvete.

Slojeviti likovi, uzbudljiv zaplet, dinamična radnja, sjajna glumačka podela i Zlatni globus najbolja su preporuka za ovo TV ostvarenje.

Pročitajte još: IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

Uloge: Lijev Šrajber, Džon Vojt, Paula Malkomson, Daš Mihok…

Kreator serije: En Bidermen

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i  FACEBOOK

Advertisement