Connect with us

Top Story

ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN PIALE!

Published

on

KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE?

Strahinja i Nada iz serije „Igra sudbine“ brzo su se izborili za simpatije obožavalaca popularne telenovele. njihova ljubav prošla je uspone i padove. Od perioda kada Nada nije mogla da ga podnese do trenutka u kom se zajedno bore da izađu iz velike tragedije koja ih je zadesila ovo dvoje postali su omiljeni TV par miliona gledalaca širom Srbije.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković proglašen za NAJBOLJEG GLUMCA u RUSIJI!

Šta je ono što je „Igra sudbine“ namenila za njih dvoje u novim epizodama to zna samo scenarista Žarko Jokanović. Ipak, malo poznavalaca najgledanije serije u 2020. zna da nije mnogo trebalo da do njihove ljubavi nikada i ne dođe.

Pročitajte još POČELO JE! Pala prva klapa serije čiji se nastavak željno iščekuje!. EVO I KOJE…

Milica Tomašević i Ammar Mešić nedavno su osvojili i titulu za najvoljeniji TV par. To je samo jedno više priznanje za sjajnu hemiju koju je ovaj glumački par ostvario pred kamerama. Ali šta da do nje nikada nije došlo? Šta da sudbina nije umešala svoje prste i pokvarila prvobitan plan za Mešića?

OVAJ poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE?

Pročitajte još Vuk Kostić je MILJENIK žena, a tek da vidite kakav ŠMEKER je NJEGOV BRAT!

Naime, ovaj glumac u početku uopšte nije bio planiran za rolu Strahinje, već za jednu potpuno drugu ulogu. Kada se prvi put pojavio na kastingu za „Igru sudbine“ on je trebalo da glumi Luku Kanačkog. Razmaženog i naivnog naslednika imperije Kanački.

Pročitajte još IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

Kao što znamo Stevan Piale to sada odlično radi, ali možete li zamisliti da je sudbina drugačije podelila karte? Možete li zamisliti Ammara kao Luku, a Stevana kao Strahinju? Nama ova podela deluje malo verovatno, a vama?

Pročitajte još Luka Raco i Olja Lević otkrivaju: Da li će Aleksa OSTAVITI Milu zbog ŽAKLINE!

— Sećam se da sam na kastingu za “Igru sudbine” imao tremu, ali sada mi se čini da je sve to bilo bespotrebno. Bio sam pozvan za ulogu Luke Kanačkog, koju u seriji tumači kolega Stevan Piale, dok je on trebalo da proba ulogu Strahinje i Matije. Verovali smo u reditelja Žarka Jokanovića i svesni smo da je sadašnja podela ipak najbolja — kaže Ammar.

Pročitajte još Milica Milša otkriva: ADA KANAČKI doživeće NAJVEĆI ŠOK! EVO o čemu je reč!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement