Connect with us

FILM

HIT! Miloš Biković proglašen za NAJBOLJEG GLUMCA u RUSIJI!

Published

on

Popularni ruski vebsajt namenjen filmskom i TV sadržaju KinoMail.ru (pandam američkom IMDb-u) proglasio je najpopularnije filmove, serije i glumce za 2020. Na toj listi našlo se i jedno prijatno iznenađenje za Srbiju. Naime, glasovima posetilaca ovog veb portala naš Miloš Biković proglašen je za najpopularnijeg glumca u Rusiji za proteklu godinu.

Pročitajte još Vuk Kostić je MILJENIK žena, a tek da vidite kakav ŠMEKER je NJEGOV BRAT!

Na listi najboljih, odnosno najgledanijih filmova uz svetske hitove našla su se čak dva Bikovićeva velika naslova koja su poharala tamošnje bioskopske blagajne – „Sluga“  „Led 2“.

Pročitajte još POČELO JE! Pala prva klapa serije čiji se nastavak željno iščekuje!. EVO I KOJE…

U konkurenciji za titulu najboljeg glumca Miloš Biković je pobedio u jakoj konkurenciji najpoznatijih ruskih zvezda.

Društvo na pijedastalu najboljih, ali u kategoriji najpopularnije glumice pravi mu koleginica Viktorija Isakova.

Pročitajte još DRIM TIM – od 2. januara na Superstar stiže priča o Maradoni sa Zvezdare!

Miloš Biković trenutno pravi kratku pauzu od kamera i svetla reflektora budući da se oporavlja od koronavirusa koji nije zaobišao ni njega. Ipak, publika u Srbiji, i širom Balkana željno iščekuje njegov povratak u  nastavku velikog hita „Južni vetar 2: Ubrzanje“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

Premijera filma zakazana je za februar naredne godine, ali još se ne zna da li je to i konačni datum kada ćemo pogledati ovaj film, budući da korona iz dana u dan menja planove. Ovo nije i jedini projekat u kom ćemo naredne godine gledati našeg poznatog glumca. Uz „Južni vetar 2“, tu je i nastavak filma i serije „Košare“, kao i zanimljive istorijske sage „Budi bog s nama“ u kojoj će nam dočarati lik Boška Tokina.

U svakom slučaju Miloš Biković zaslužuje sve čestitke za ostvareni uspeh.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement