Connect with us

Featured

ŠOK! Igra sudbine – Luka UNIŠTIO SOFIJU do NULE! Šubarevićka NEMOĆNA!

Published

on

Junaci serije Igra sudbine, Luka i Sofija odmerili snage… I evo ko je bio bolji.

Luka Kanački i Sofija Šubarević u seriji Igra sudbine najviše podsećaju na dve mačke u džaku. Brak je njihov džak, a do kad će morati da ga trpe otkrićemo u narednim epizodama jedne od najpopularnijih TV serija ove godine. Mada je Luka i dalje ludo zaljubljen u izabranicu svog srca, i zbog toga slep za sve njene nestašluke, polako počinje da uviđa da ona i nije toliki anđeo.

Pročitajte još KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

A mi ostali, sa ove strane kamere, već dugo znamo na šta je Šubarevićka spremna. Na sve. Igra sudbine uverila nas je u to.

Pročitajte još Igra sudbine epizoda 200 – Ministarka ima VELIKO IZNENAĐENJE za VUKAŠINA! Čija je Žaklina ĆERKA?

Ipak, iako deluje da joj on uvek sve prašta Stevan Piale nas je nedavno razuverio u tu tvrdnju. Naime, popularni dvojac odlučio je da odmeri snage van seta serije Igra sudbine. I to u kuglani. Matea Milosavljević i Stevan Piale našli su se na sportskom terenu ne bi li videli ko je bolji u obaranju kegli.

Junaci serije Igra sudbine, Luka i Sofija odmerili snage… I evo ko je bio bolji.

Pročitajte još KAMIONDŽIJE d.o.o. STIŽU 28. decembra na RTS 1! OTKRIVAMO sve o novoj SERIJI koju ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

Matea je kao Sofija navikla da odnosi pobede u svakom ratu, ali čini se da isti slučaj nije i kada je reč o sportskom nadmetanju. Tu je naime naišla na nadmoćnijeg protivnika, a Stevan je umesto povodljivog Luke zablistao kao pravi Supermen. Bar kad je kuglanje u pitanju.

Pročitajte još BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

– Nisam navikao da gubim. Volim da se takmičim i da pobeđujem. Da je o nekoj drugoj igri reč, možda bi Matea imala i šansu, ali u kuglanju – tu nikad ne podbacim. Luka Raco i Pavle Jerinić bi mogli da mi budu dobri protivnici. Ammar je dvojkaš, mogao bi i on da iznenadi. Olja je čvrsta, Milica, takođe, ali sa Mateom nisam imao problema – poručio je samouvereni Piale.

 Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Šteta što i u seriji Igra sudbine nema toliko sreće. Možda joj kuglanje ne ide u stvarnom životu, ali u seriji je Šubarevićka svog Luku oborila svaki put kao da je čunj. Nema Sofijine kugle kojoj je Luka Kanački umakao.  

https://www.youtube.com/watch?v=s0wMHQKydmQ

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement