Connect with us

TV

KAMIONDŽIJE d.o.o. STIŽU 28. decembra na RTS 1! OTKRIVAMO sve o novoj SERIJI koju ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.”, nova domaća serija u režiji Filipa Čolovića,  pred publiku stiže 28. decembra.  Svakog radnog dana od 20 časova na RTS 1, pratićemo  priču o onima koji pokušavaju da se izbore za svoje parče sreće.

Komedija po žanru, serija je omaž “Kamiondžijama” iz sedamdestih godina, kako je to zamislio pisac istih scenarija, Gordan Mihić.

PROČITAJTE JOŠ: POČELO JE! Pala prva klapa serije čiji se nastavak željno iščekuje!. EVO I KOJE…

U seriji “Kamiondžije d.o.o.”, postoji jasna razlika u odnosu na “Kamiondžije” iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Novu seriju s podjednakim interesovanjem mogu da prate i poštovaoci prethodnih serijala, ali i nova publika.

PROČITAJTE JOŠ: BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

Gledaoci koji nisu “opterećeni” dogodovštinama Paje i Jareta, jer mogu da se poistovete sa novim glavnim likovima. Likovi su postavljeni u kontekst ovog vremena, postaju originalni junaci današnjice.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Koga to ljubi ALEKSA KANAČKI, a nije MILA?

Serija počinje slučajnim susretom Žiće i Baje. Žića je bivši šofer, a potom bibliotekar u maloj seoskoj školi u okolini Uba, a Baja vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću. Taj susret će u potpunosti izmeniti njihove živote.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Pošto su obojica ostali bez posla, oni su, gledajući reprizu serije „Kamiondžije“ sa Čkaljom i Pavlom Vuisićem, koji su igrali Jareta i Paju, odlučili da kupe kamion i osnuju firmu za prevoz robe.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN PIALE!

Tokom zajedničkog rada, Baja i Žića prolaze kroz niz zanimljivih i duhovitih, a društveno aktuelnih avantura. Gledaoci će se upoznati sa raznim sudbinama običnih, takozvanih „malih ljudi“ koji žive u provinciji. Oni svakodnevicu provode na sasvim drugi način, u odnosu na “brzi život” u uzavrelim gradskim sredinama.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić je MILJENIK žena, a tek da vidite kakav ŠMEKER je NJEGOV BRAT!

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su i Žićina žena Dara, Žićin otac Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima.

Kamiondžije d.o.o.
Nenad Jezdić i Tihomir Stanić kao Baja i Žića u seriji „Kamiondžije d.o.o.“

U seriji “Kamiondžije d.o.o.” učestvuje više od 100 glumaca

Žiću igra Tihomir Stanić, a Baju – Nenad Jezdić. U brojnoj glumačkoj ekipi, između ostalih, su i Branislav Zeremski,  Danina Jeftić, Paulina Manov, Jelena Stupljanin, Iva Ilinčić, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić , Marko Gvero…

PROČITAJTE JOŠ: DRIM TIM – od 2. januara na Superstar stiže priča o Maradoni sa Zvezdare!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement