Connect with us

TV

Igra sudbine epizoda 200 – Ministarka ima VELIKO IZNENAĐENJE za VUKAŠINA! Čija je Žaklina ĆERKA?

Published

on

Igra sudbine epizoda 200 koja je na programu u utorak 22. decembra na TV Prva otkriće nam jednu veliku tajnu. Ovome se niko nije nadao i biće zaista veliko iznenađenje. Ali da krenemo redom.

Pročitajte još KAMIONDŽIJE d.o.o. STIŽU 28. decembra na RTS 1! OTKRIVAMO sve o novoj SERIJI koju ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

Janko će pokušati da izigra Debeljka. Saopštava mu da nije odgovoran za njegovo hapšenje, ali da zna ko ga sve vreme „namešta“. Hoće li Debeljko nasesti na ovu navlakušu ili Janko, možda, ovog puta pokušava i da odigra na kartu pravičnosti. Može li mu se verovati?

Igra sudbine 200. epizoda

Kod Luke u kancelariji, Nada insistira da pogleda snimak sa sigurnosne kamere koja je zabeležila njen pad niz stepenice. Nad, ipak, nije spremna da se odrekne osvete. Da li će je snimak, međutim, uveriti u to da je prenaglila u svojoj odluci da je Sofija ubica?

Pročitajte još BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

Posle svih ljubavnih izjava koje je dobila od Coleta, Katarina sada dobija i „šamar“ istine i to od

Dijane koja tvrdi da je prespavala sa Coletom.

Ivan i Ada jedno drugom izjavljuju ljubav, a razmenu njihove nežnosti, ovekovečiće jedan „naručeni“ mobilni telefon. Ko je to špijunirao Adu i Ivana. Za to vreme Bruner od Donke dobija informaciju da se inspektori u policiji ponovo raspituju o Boškovoj smrti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Vukašin odlučuje da posluša Adu Kanački i da stopira ministarkine namere da Aleksu oženi svojom ćerkom. Međutim, jedna ministarkina rečenica, potpuno će uzdrmati Vukašina… Mi slutimo o čemu je reč, ali da li je to zaista moguće? Da li je žaklina Vukašinova ćerka?​

Foto Promo

Advertisement