Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – SLEDI POTPUNI HAOS! Sofija drži Luku U ŠACI! GOTOVO JE! Zažaliće što se RODIO!

Published

on

Nije lako biti najveća zlobnica u najpopularnijoj telenoveli godinena domaćim malim ekranima. Naravno, govorimo o seriji „Igra sudbine“ i neuništivoj i neponovljivoj Sofiji Šubarević. Glumica Matea Milosavljević maestralno je odigrala lik oštrokondže kojoj može sve i svašta pasti na pamet, ali u 99 odsto slučajeva – ništa dobro.

Pročitajte još Igra sudbine 203. epizoda: ŠOK! VUKAŠIN javlja ADI da joj je ŽIVOT U OPASNOSTI! EVO i zašto!

I upravo takvu je njenu Sofiju publika zavolela. Inteligentnu, pronicljivu i spremnu na sve. E, sad. U trenutku kada treba odbraniti tron najgore, to nikad nije lako. I podrazumeva neke prilično radikalne mere. Sofija se njih ne ustručava i zato smo sigurni da nas zbog poslednjih dešavanja u seriji uskoro očekuje pravi dar-mar.

Pročitajte još Aleksandar Dimitrijević: Zbog serije KLAN naučio sam da OBIJAM kola. A evo i KAKO!

IGRA SUDBINE – SLEDI POTPUNI HAOS! Sofija drži Luku U ŠACI!

Mada joj je njen suprug Luka (Stevan Piale) ponudio utešan odgovor na pitanje – s kim je bio kad se tako neoprezno polio pivom, Sofiji brat od tetke, odnosno Đavo, nije dao mira. Tako je kopkala, kopkala  i na kraju iskopkala ono što ju je zanimalo. KO TI JE OVA DRUGARICA IZ ŠKOLE – nabila je Luki sliku Žaklinice pravo u lice kada je na mobilni telefon dobila dokaz Lukine prevare?

Pročitajte još DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

Kakav se strašan plan osvete sprema u Sofijinoj glavi? Hoće li ovo biti dugo traženi povod za rat i za konačno razdvajanje od Luke Kanačkog? Drži li ga Sofija sada u šaci? Hoće li njen sledeći potez biti RAZVOD? Sada ima već dovoljno razloga da okrivi Luku za neverstvo, jer je je LAGAO!

Pročitajte još IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement