Connect with us

Featured

DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

Published

on

Debeljko, koga tumači glumac Vuk Saletović, jedan je od najomiljenijih likova iz popularne serije “Igra sudbina”. Narodski rečeno, prava je dobričina. Ali, izrazito je i pravdoljubiv, pa kada neko pokuša da mu povredi najmilije pretvara se u – zver. Tada Debeljko zna da pokaže zube, a bogami i da stisne pesnice.

Mada ga svi mnogo vole, ponekad svojom dobrotom i naivnošću zna da iritira sestre Milu i Nadu. A posebno Pančetu, sa kojom ima specifičan odnos – od ljubavi do mržnje.

PROČITAJ JOŠ: ŠOK! Igra sudbine – Luka UNIŠTIO SOFIJU do NULE! Šubarevićka NEMOĆNA!

– Debeljko je mnogo dobar. U nastavku serije “Igra sudbine” nastaviće i dalje da nervira ljude svojom dobrotom. Tako piše pisac, a ja glumim ono što je napisano – rekao je glumac Vuk Saletović.

PROČITAJ JOŠ: ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN PIALE!

Ulogu Debeljka, koji se, zapravo, zove Bojan Galić, pripremao je tako što se ugledao na ljude slične njemu iz svog okruženja.

PROČITAJ JOŠ: Vuk Kostić je MILJENIK žena, a tek da vidite kakav ŠMEKER je NJEGOV BRAT!

– Uloga mi je legla jer ja te obične ljude iz komšiluka vrlo dobro poznajem. Oduvek su mi bili dragi. To su nesnađeni likovi, koji su ostali u svom kraju, dok su se sposobniji šetali po Evropi. Poznajem više ljudi koji su isti Debeljko. I od njihovih ličnosti uspeo sam da napravim lik, da prikažem tu dobrotu, a opet zatucanost koja nervira ljude – ističe Vuk Saletović.

PROČITAJ JOŠ: Tri muškarca i tetka: SEKA SABLIĆ dobija pojačanje. EVO ko igra njenu SESTRU!

Na pitanje da li će Debeljko postati Mršavko, Vuk kroz osmeh odgovara:

Serija Igra sudbine
Serija Igra sudbine

– Ja se nadam da ću da smršam u jednom momentu. Posle snimanja serije, a budući da kraj nije na vidiku, ko zna kada će se to dogoditi.

Debeljko će dobrotom nastaviti da nervira sve u nastavku serije ‘Igra sudbine’

Pored serije “Igra sudbine”, koja iz dana u dan broji neverovatnu gledanost, glumac vodi Kulturni centar Parobrod. Tamo pored izvođenja predstava, drži časove glume i filma.

PROČITAJ JOŠ: KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

Svoju karijeru Vuk Saletović je gradio prvenstveno na daskama koje život znače, ali se pojaviljivao i u brojnim serijama. Među njima je i čuvena “Bela lađa”. Imao je manju ulogu uterivača dugova. Delio je kadar sa Milanom Gutovićem, Milošem Bikovićem, Ljiljanom Dragutinović, Petrom Kraljem, Nenadom Jezdićem

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement