Connect with us

Featured

Serija 12 REČI – 11. epizoda (Superstar TV, 21.00): Pravda je u MILOŠEVIM RUKAMA! A na čijoj je ON STRANI?

Published

on

Pretposlednja epizoda serije „12 reči“ pred gledaoce stavlja pitanje večnog izbora – dobra i zla, težeg ili lakšeg puta. Koliko je taj izbor težak, verovatno zna svako, ali za aktere hit serije koju smo prethodnih nedelja pratili na kanalu Superstar TV – on je najteži.

Pročitajte još KLAN epizoda 2: Šok i Paša zadobijaju Bubonovo POVERENJE. On im nudi OVAJ posao!

U jedanaestoj epizodi serije „12 reči“, u subotu od 21.00 na Superstar TV kanalu Vlahovića zatičemo u bolnici. Policija konačno otkriva njegov identitet. Uzbudljiv razvoj priče prati i Danicu Vlahović. Njoj sestra pomaže da sa decom izađe iz zemlje. Hoće li to biti i kraj njenim mukama? Može li se sve jednostavno – ostaviti iza granice?

Pročitajte još „Kamiondžije d.o.o.“ – Pogledali smo prve dve epizode. Evo da li će Baja i Žića biti kao Paja i Jare!

Sara će doživeti neprijatnost kada sazna istinu o Sašinom svedočenju. Ključni dokazi su u Miloševim rukama i on mora da odluči da li je na strani pravde. Došlo je vreme da se reči pretoče u dela.

Pročitajte još STEVAN PIALE dobio konkurenciju, SUPRUGA Una ODLEPILA za OVIM turskim GLUMCEM!

O SERIJI…

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću dobija posao u kancelariji poznatog beogradsko advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija je imperija uzdrmana.

Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri uvučen je u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.

KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

Kriminalistička drama 12 reči je serija o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement