Connect with us

Featured

12 REČI – OTKRIJTE SVE što nas očekuje u VELIKOM FINALU! Miloš KRŠI SVA PRAVILA! Grubora očekuje IZNENAĐENJE!

Published

on

Pred nama je veliko vikend finale serije koja je, barem prema našem mišljenju donela značajno osveženje na domaćem TV nebu. Od prve epizode, serija „12 reči“ svojim širokim kadrovima i neobičnom raspodelom uloga zahvaljujući kojoj smo neke glumce doživeli na potpuno drugačiji način ponela je epitet autentičnosti. 12 epizoda kasnije, hod po tankoj ivici koja deli dva lica svakog od nas bliži se kraju.

Pročitajte još IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

U finalnoj epizodi serije „12 reči“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, glavni likovi će se naći na važnim raskrsnicama. Sara dobija ponudu za posao koji može da joj promeni život. Dušan želi da dokaže Jovani da je moguće okrenuti leđa kriminalu.

12 REČI – OTKRIJTE SVE šta nas očekuje u VELIKOM FINALU!

Pročitajte još DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

Za to vreme, hakeri se sele u drugi prostor, ali spremaju Tomislavu malo iznenađenje. Životi svih su ugroženi. Miloš krši pravila, ali zna da je poverenje važnije. Ključni svedok je na putu da promeni tok suđenja.

Pročitajte još KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement