Connect with us

TV

Doček Nove 2021. godine na RTS – 31. Decembar od 21.00

Published

on

Doček Nove 2021. godine kod kuće ove godine nije samo pitanje izbora već i predmet zdravstvene preporuke. U skladu sa situacijom u kojoj se Srbija i čitava planeta nalaze, Radio-televizija Srbije uspela je da pripremi novogodišnji program. Njime će razveseliti gledaoce, poštujući činjenicu da su trenutno mnogima od nas potrebniji nada i reči podrške nego euforija novogodišnje noći…

Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Celovečernji zabavni program pod nazivom „Da smo živi i zdravi“ počinje u 21.00. Trajaće čak pet i po sati na RTS 1. Sastojaće se od najlepših pesama koje su za Javni servis u prethodnim dočecima izvodili naši najpoznatiji umetnici. U novogodišnjoj noći iz istog studija gledaocima će pevati Zdravko Čolić, Lepa Brena, Dragana Mirković, Haris Džinović. A pevaće i Goran Bregović, Miroslav Ilić, Nemanja Radulović, Bajaga, Željko Joksimović

URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 46 – ŠOK! Marti puca VODENJAK na ulici, a nema ko da joj pomogne! HOĆE li bebe PREŽIVETI?

Specijalno za ovaj novogodišnji program Ceca Ražnatović snimila je nekoliko svojih hitova. Na sceni će joj se pridružiti i ćerka Anastasija.

Novogodišnji program na RTS 1 počinje u 21.00 i trajaće pet i po sati

Do sada se na snimanjima Novogodišnjeg programa RTS okupljalo više stotina pevača, muzičara,  glumaca, sportista… Ove godine, studio su, uz poštovanje svih epidemioloških mera, zauzeli voditelji Radio-televizije Srbije. Oni su za vas snimili poruke inspiracije, ljubavi i nade za sam početak Nove godine.

Scena iz skeča „nezvani gosti“

Uz TV lica, gledaćemo i glumce. Njih petoro – Anđelka Prpić, Milena Predić, Andrej Šepetkovski, Nebojša Milovanović i Bora Nenić. Oni su snimili čak 20 skečeva pod nazivom „Nezvani gosti“. Kao deo Novogodišnjeg programa, ove anegdote govore o susretu porodice iz Beograda i njihovih rođaka sa sela u najluđoj noć. Za cilj imaju da nam vrate nadu u to da ćemo zajedništvom i brigom o najbližima prevazići sve teškoće.

U ponoć, čestitaće nam oni koji su se borili za naše živote. To su heroji teške godine koja je za nama – naši zdravstveni radnici!

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement