Connect with us

Featured

Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Published

on

Danas je Ada Kanački. Neprikosnovena carica imperije Kanački. Neki bi rekli – tigrica. Neki – lafica. A Sofija Šubarević – mamica. Kako god, ona je zaštitni znak najgledanije serije u 2021. Naravno, reč je o telenoveli Igra sudbine, u kojoj Milica Milša već skoro čitavu godinu briljira u glavnoj roli žene za koju ne postoji nemoguća misija.

Pročitajte još FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

Bilo da je reč o zameni beba sa čime se Ada Kanački suočila već u prvim epizodama, brojnim neprijateljima kojima je glavni cilj da je unište i preotmu sve što je godinama branila, ili činjenici da joj je snajka Sofija Šubarević, Ada Kanački hrabro odoleva svim životnim nedaćama. Prema mnogima, Milica Milša u ovoj ulozi zabeležila je verovatno i najveći uspeh, dočaravši običnu, iskrenu ženu, majku i prijatelja.

Pročitajte još Klan – 4. epizoda: ŠOK i PAŠA prave svoj KLAN! Ko će sve biti deo njihove FIRME?

U mnogim intervjuima glumica je potvrdila da je karakterna crta koja je povezuje sa njenom junakinjom, navika da se bori za ono što joj pripada, a pre svega za porodicu – kao ris. I zaista, iz Ade Kanački, baš kao i iz Milice Milše, barem koliko se može zaključiti prema intervjuima i njenim objavama na društvenim mrežama isijava beskrajna ljubav, hrabrost, ali i požrtvovanost u poslu i privatnom životu.

Pročitajte još KLAN – 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05): Šok i Paša dobijaju NEPRISTOJNU PONUDU! KO ĆE uloviti TIGROVE UBICE?

Moglo bi se reči da je Milica danas, poput Ade – nesalomiva stena, iza koje se krije srce obične i ranjive žene, koja i te kako ume da odbrani ono što je njeno. Ali nekada je i ova moćna žena bila – devojčica. Mnogo toga se promenilo, ali pogledate li fotografiju Milice kao devojčice prepoznaćete na njoj osmeh i pozitivnu energiju kojom ona i danas zrači. Slažete li se?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement