Connect with us

TV

Prva televizija- Dve Marije odbrojavaju do 2021.

Published

on

Prva televizija je za svoje gledaoce u novogodišnjoj noći pripremila specijalnu emisiju koja će biti po meri svih ljubitelja dobre muzike i dobrog humora.

URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 46 – ŠOK! Marti puca VODENJAK na ulici, a nema ko da joj pomogne! HOĆE li bebe PREŽIVETI?

Emisija „Veliko odbrojavanje“ počeće u 22.00, odmah nakon popularne serije „Igra sudbine“. Domaćica u najluđoj noći je Marija Kilibarda. Ona će nas svojom uvek dobrom energijom, osmehom, sjajnim gostima i najlepšim numerama uvesti u Novu 2021. godinu.

Specijalni gost jelena Karleuša

Još jedna Marija će ulepšati ove veče sa Kilibardom, a to je Marija Šerifović. Njen raskošni glas i pesme uvek rado slušamo i ona najbolje zna da napravi fantastičnu atmosferu. Šerifovićeva će ulepšati ovo veče gledaocima Prve sjajnim numerama, narodnim i  zabavnim. Pesme su odabrane po želji mnogobrojnih gostiju koji će se smenjivati u studiju.

Marija Kilibarda i Marija Šerfiović u najluđoj noći na Prvoj

Imajući u vidu da je „Igra sudbine“ obeležila ovu godinu kada je reč o domaćem serijskom programu, gledaoci će imati priliku da čuju priče glavnih protagonista iz privatnog ugla. Junaci serije će se osvrnuti na 2020. godinu i čemu se nadaju u narednoj godini. Ali nije samo ova serija ostavila trag u televizijskom program. Marija Kilibarda će ugostiti i sjajne glumce iz serija „Tate“, „Urgentni centar“ kao i nove humorističke serije „Tri muškarca i tetka“.

IGRA SUDBINE – 205. epizoda: Konačno otkrivamo – U kakvoj su TO VEZI PANČETA I MINISTARKA! Pašćete U NESVEST!

Marijini gosti biće i mnoge poznate ličnosti koji će nam doneti mnogo smeha i dobre zabave. Saznaćemo kojom pesmom bi ispratili ovu, a s kojom bi dočekali Novu godinu. Šta će poželeti gledaocima i šta su poželeli od Deda Mraza za sebe i svoje najdraže.
Marija Šerifović će imati i svog specijalnog gosta – Jelenu Karleušu. Ona će dodatno podgrejati atmosferu u studiju u najluđoj noći.

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement