Connect with us

Top Story

Jelena Stupljanin, zvezda serije KAMIONDŽIJE D.O.O. – Evo čime je moja SEKA začinila čorbu BAJI i ŽIĆI!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Jelena Stupljanin je glumica koju smo upoznali još davne 2002. godine kao Stašu u „Lisicama“. Tu nam se baš dopala, a od tada Jelena Stuplljanin niže velike glumačke uspehe.  Sada ćemo je gledati u seriji „Kamiondžije d.o.o.“ kao Seku. Za lik Seke u ovoj seriji reditelj Filip Čolović rekao je da ona pomera granice i da celoj priči daje poseban obrt iako se pojavljuje tek od sedme epizode.

“Kamiondžije d.o.o.” – 7. epizoda: Ko su sumnjivi tipovi koji jure Baju i Žiću?

– Ne dešava  se često da vam privatno bude pravo zadovoljstvo da radite na nekoj seriji – rekla je za „Film&TV“ Jelena Stupljanin o seriji „Kaminiondžije d.o.o.“. – Ovog puta je svako ponaosob profesionalac kog cenim i poštujem. Možda zvuči kao stereotip, ali mi je zadovoljstvo što sam sarađivala sa njima u ovom projektu. Nakon ovih nekoliko epizoda i reakcije publike mogu samo da kažem da sam ponosna što sam deo serije „Kamiondžije d.o.o.“.

RTS spremio BOGAT program za BADNJE VEČE i BOŽIĆ: Evo koji DOMAĆI FILMOVI i koncerti nas očekuju!

Šta vama znači serija „Kamiondžije d.o.o.“ i kako biste je opisali?

– Ovu seriju će generacija mojih roditelja, pa i moja, upoređivati sa onim „Kamiondžijama“. Ipak, neke nove generacije će uživati u ovom projektu. Znači mi što ostavljamo iza sebe nešto što će moći da gledaju i naredne generacije. Opis serije je jednostavan, ali jak: kulturna, duhovita i autentična.

Kamiondžije 7. epizoda
Scena iz sedme epizode serije „Kamiondžije d.o.o.“

Ko je i kakva je Seka?

– Ona je Darina sestra, tako je upoznaje publika. Ali, ona je i hrabra i odvažna žena u svetu koji njoj deluje kao svet koji pripada muškarcima. Problemi sa kojima se ona susreće su oni sa kojima se susreću mnoge žene danas u Srbiji. U seriji ona kroz te probleme prolazi na jedan duhovit način. I tako će se približiti publici. Već se sad radujem reakcijama na lik Seke. Serija je zahvaljujući reditelju Filipu Čoloviću pravljena na jedan kreativni način u kojem smo svi mi učestvovali. Uživam u ovoj seriji i kao gledalac, a ne samo kao glumica.

LAZAR RISTOVSKI za FILM i TV o komediji DRIM TIM i domaćoj KINEMATOGRAFIJI – Srpskim serijama nedostaje ISKRENOST! Kopiramo NETFLIKS, a stidimo se SEBE!

U „Kamiondžijama d.o.o.“ ste Seka u „Državnom službeniku“ Liuza. Koliko je bitna ta raznolikost?

– Trudim se, ne znam koliko mi to uspeva, da Jelenu Stupljanin ostavim kod kuće, a da na set dođe Seka ili Liuza. Takođe, koliko god mi okolnosti dozvoljavaju, trudim se da lik napravim drugačiji od onog prethodnog koji sam radila do sada. To je za mene izazov. Naravno, sve to ide uz dogovor sa rediteljem, ali i sa kostimografom, šminkerom, frizerom, maskerom. Cilj je da to bude nešto što se ne ponavlja, ne znam da li je to u pitanju stara škola glume, ali meni nije izazov da stalno igram isto. I u jednoj i drugoj seriji imala sam podršku da stvorim likove. Glumačkim sredstvima koje smo učili stvaram te likove u kojima uživam dok radim.

HIT! OVO je NAJGLEDANIJA serija 2021. godine – DO SADA! IZNENADIĆETE se, ali NIJE IGRA SUDBINE!

„Kamiondžije d.o.o.“ gledamo. Ima li još nešto novo kod vas?

„Kaljave gume“ bi trebalo da počnu da se emituju na proleće, a njih sam snimila pre „Kamiondžija d.o.o.“. Trenutno snimam „Radio Milevu“ u produkciji „Nira Pro“ u kojoj su i „Kamiondžije d.o.o“ nastale. I tu ću imati jednu ulogu u tom sitkomu.

OTAC – Evo KADA i na kom kanalu će biti TV PREMIJERA domaćeg filma! (VIDEO)

Prema najavama „Kaljave gume“ gledaćemo na RTS na proleće. Šta igrate u toj seriji?

– Igram državnu tužiteljku koja živi i radi u Americi. Zapravo sam snaja glavne protagonistkinje Vesne. Lik Vesne igra Gorica Popović. Serija od deset epizoda govori o šezdestogodišnjakinji koja odlazi u Kaliforniju kod sina koji je softverski inženjer. Njega glumi Bojan Žirović. Imaju bebisiterku iz Srbije, a u posetu im dolazi Vesna. Tu počinje zaplet.  Ali, videćete već…

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement