Connect with us

Top Story

Milena Božić, junakinja serije KLAN OTKRIVA TAJNU – EVO ZAŠTO je JUCA postala ŠOKOVA „CUPI“?

Published

on

Nije tajna da je serija KLAN za kratko vreme oduševila domaću TV publiku. Krimi žanr, alegorija na srpsko podzemlje sa kraja devedestih godina prošlog veka i čuveni Zemunski klan koji je na neki način odredio budućnost Srbije, ali i sjajna hemija glavnih junaka Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nazirovića kao Šoka i Paše, samo su sitni delovi koji su doprineli uspehu velike slagalice zvane „Klan“.

HIT! OVO je NAJGLEDANIJA serija 2021. godine – DO SADA! IZNENADIĆETE se, ali NIJE IGRA SUDBINE!

Međutim, nisu samo oni glavni zaslužni za uspeh serije nastale u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije. Milena Božić mlada je glumica čiju Jucu gledamo petkom na Superstar TV, a vikendoma na RTS 1. A ona je nedavno otkrila kako se i zašto njena junakinja zaljubila u čuvenog Šoka, kao i to šta jedna žena radi u muškoj priči?

OTAC – Evo KADA i na kom kanalu će biti TV PREMIJERA domaćeg filma! (VIDEO)

– Žena je u ovakvoj podeli nanjušila moć i neosetno postala deo klana. Ona je naučila da koristi sve dobrobiti moći. Juca vešto posmatra, iz prikrajka, uživa snagu koja joj je data, koristeći muške poslove za svoje sopstvene porive i želje. Lagodan, konformistički uređen život, u kome ona naizgled neće imati mnogo uloga – ocenjuje Jucu mlada glumica i dodaje da je, kada je pročitala scenario, njen prvi utisak bio da je ona jedna naivna, ali u srži opaka i promućurna žena.

KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

– Utisak je bio da su nju u svakom trenutku nadvladali strast i nešto životinjsko, iracionalno. Uzbudljiv mi je bio proces upoznavanja njene ogromne želje za moći i način prikazivanja iste – zaključuje Milena.

Foto Promo

Izvor Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement