Connect with us

Top Story

LAZAR RISTOVSKI za FILM i TV o komediji DRIM TIM i domaćoj KINEMATOGRAFIJI – Srpskim serijama nedostaje ISKRENOST! Kopiramo NETFLIKS, a stidimo se SEBE!

Published

on

Novu humorističku porodičnu seriju „Drim tim“ u produkciji Zillion filma i Telekoma Srbije od 2. januara gledamo vikendom od 21.00 na kanalu Superstar TV. Simpatična priča o malom porodičnom fudbalskom timu vraća nas kroz prostor i vreme u Beograd kog je sve manje u ovom današnjem i otkriva nam legendu o Maradoni sa Zvezdare. Nova serija reditelja Dejana Zečevića, u kojoj glavnu rolu tumači Lazar Ristovski, bila nam je povod da u ekskluzivnom razgovoru sa našim proslavljenim glumcem saznamo šta ga je motivisalo na priču o fudbalskom klubu Bulbulderac, ali i kako doživljava današnju domaću kinematografiju. Čime će to DRIM TIM da nadigra domaću TV konkurenciju kojom mahom gospodari krimi žanr?

DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Drim tim je komedija. TV kanali su zatrpani krimi serijama. Ispada da Srbija nema ništa drugo da ponudi osim kriminala, te serije najčešće imitiraju američke klišee i meni lično nisu zanimljive za gledanje. Drim tim se bavi našim čovekom. Naš junak je Ika koji ima jedanaest sinova i snove da sa njima osvoji prvenstvo. To je priča o porodici i ostvarenju snova. Komedija, koja tera suze na oči… Ali od smeha.

dRIM tIM (1)

Nedim Nezirović, junak serije KLAN – OTKRIVA: Evo ZAŠTO je PAŠA postao UBICA!

Vaša produkcijska kuća već dugo publici nudi priče o temama koje su kod nas pomalo skrajnute – o važnim istorijskim ličnostima iz srpske prošlosti, ali i onim jednostavnim prosečnim ljudima koji su tu istoriju svojim skromnim herojstvima učinili velikom. Koliko je teško ispričati priču o običnom čoveku?

Zillion film je jedna od najproduktivnijih producentskih kuća u Srbiji. Radimo ono što nam se sviđa i radimo ono što mislimo da ima smisla i što će ostaviti traga. Takođe, i priče o velikim ljudima iz srpske istorije, kakav je bio Kralj Petar Prvi ili Svetozar Miletić, svakako zaslužuju pažnju i napor da se o njima naprave filmovi ili serije. Mi smo to uradili. Ipak, priče o takozvanim malim ljudima su uvek zanimljive jer se u njima prepoznaju gledaoci i za njih se emotivno vezuju. Takva je i priča u našoj seriji DRIM TIM.

dRIM-tIM-2

SENKE NAD BALKANOM: Junaci 3. SEZONE biće TITO i DRAŽA! A evo da li će se pojaviti i NIKOLA TESLA…

„Čovek koji je kupio mesec“, jedan je od filmova o kojima se nije mnogo pričalo, ali su ostavili snažan emotivan pečat na gledaoce. Zašto u domaćoj kinematografiji nema više ovako velikih malih filmova? Posmatrajući domaće serije i filmove, šta je to što vama najviše nedostaje?

– To je film koji sam snimio u Italiji pre neku godinu. Znate, veliki narodi nemaju razloga da se ugledaju na nekoga. Oni pričaju svoje priče, a mali narodi umesto da se bave onim što imaju imitiraju velike narode i velike kinematografije. To se nama u filmskoj i serijskoj produkciji događa poslednjih godina. Imitiramo sadržaje sa Netfliksa, ne bi li se bolje prodali. Ja mislim da bogatstvo tema leži u autorskoj iskrenosti koje je sve manje u srpkoj kinematografiji.

KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

Foto Promo, Zillion film

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement