Connect with us

Featured

Igra sudbine 212. epizoda – ŠOK! Nada i Strahinja će RASKINUTI! Ministarka OKREĆE LEĐA ADI?

Published

on

Igra sudbine 212. epizoda doneće nam jedan veliki šok. Može se reći da će jedna epoha u razvoju ove serije biti gotova. Hoće li „Igra sudbine“ staviti pred najveći izazov dva svoa publici omiljena junaka? Saznaćemo već sutra od 21.00 na TV Prva…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! OVO je NAJGLEDANIJA serija 2021. godine – DO SADA! IZNENADIĆETE se, ali NIJE IGRA SUDBINE!

Strahinja i Nada su u u prethodnim epizodama saznali vesti koje nisu preterano optimistične. Doktorka im je saopštila da su šanse da imaju decu – male. Skoro pa nemoguće. Ova informacija bila je veliki šok. I za Nadu, ali i za Strahinju. U narednoj epizodi videćemo i koliki trag je ostavila na njima. Dok je Strahinja rešenje ovog problema pokušao da nađe u razgovoru sa Tićom, Nada je uprkos savetima najbližih donela odluku koja nam se ne dopada.

PROČITAJTE JOŠ: Tajna vinove loze – SAZNAJEMO: Evo kada na Superstar TV počinje serija koju ćete obožavati! (VIDEO)

U narednoj epizodi Nada će tražiti od Strahinje da raskinu i okončaju njihovu agoniju. Ne zbog toga što ga ne voli, već što ga voli suviše da bi mu oduzela priliku da postane otac. Hoće li je Strahinja poslušati? Da li će pristati na njenu molbu?

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: EVO šta se dešava sa serijom URGENTNI CENTAR! Hoćemo li gledati NASTAVAK TREĆE SEZONE?

Posle Pančete, koja je rešila da se „malim gnomom“ razračuna pesnicama, Dijana Erski će se Brzutke rešiti verbalnim ratom. Jer, to je njeno najjače oružje. Za to vreme, Donka će ministarki ponuditi savezništvo. A Cole Matiji način da se izvuče iz haosa u koji je sam sebe doveo. Jer on zna da mu je Bruner šef.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement