Connect with us

TV

„Gomora“ – 3. sezona: EVO kada KRIMI RAD Đenara i Ćira stiže na RTS!

Published

on

“Gomora” je italijanska krimi serija bazirana na istoimenoj knjizi Roberta Savijana, najgledanija u istorij svoje producentske kuće, najveće komercijalne televizije u zemlji, a nakon prve dve na RTS stiže i treća sezona popularne serije. Treća sezona biće emitovana nedeljom na RTS 1 oko 22.30.

UBICE MOG OCA dobijaju VELIKO pojačanje u PETOJ SEZONI! Nećete verovati KO SE PRIDRUŽUJE SERIJI!

Serija prati poslove porodice Savastano koja pod vođstvom Pjetra Savastana izaziva strahopoštovanj kod svih i predstavlja jedan od najuticajnijih Kamora klanova. Uz Pjetra stoji mnogo pouzdanih ljudi, na čelu sa njegovom desnom rukom – tridesetogišnjim Ćirom koji igra važnu ulogu u klanu iako ne pripada porodici Savastano. Ćiro se hvata u koštac sa opasnostima kriminalnog sveta, dok istovremeno vodi brutalni građanski rat.

Takođe prati i živote ostalih članova porodice Savastano, a to su Pjetrova žena Imai njegov sin Đenaro.

Gomora
Gomora Ćiro i Đenaro

Po objavljivanju, “Gomora” je dobila kritičko priznanje za karakterizaciju, atmosferu, glumu i režiju. Iz razloga što glumci govore napuljskim dijalektom, u Italiji se prilikom emitovanja “Gomora” prikazuje s titlovima. Radnja se odvija po siromašnim kvartovima Napulja, delovima grada u koje ni policija ne zalazi.

Kasandra, Esmeralda, Divlja ruža, Ljovisna, Rubi… OVAKO danas IZGLEDAJU junakinje telenovela

U trećoj sezoni gledamo šta se dešava nakon ubistva don Pjetra, da li će se u napuljskom podzemlju popuniti praznina? Njegov sin Đeni preuzima kontrolu, koristeći priliku da poravna račune. Preživeli iz ostalih frakcija, iscrpljeni ratovanjem i ogromnim policijskim pritiskom, imali su drastične finansijske gubitke i sklopili su mir. Avitabile će biti u zatvoru još godinu dana pa Đeni mora da vlada severnim Napuljem i Rimom. Ćiro je uspeo da se osveti, ali njegovi snovi i porodica su uništeni. Odlučuje da napusti sve i odlazi u Bugarsku da radi za Valentina, krupnog dilera droge. Ali kad se vrati u Napulj, sklapa novo moćno partnerstvo; svetlo koje je nestalo, ponovo se pojavljuje u Ćirovim očima. Dolazi vreme drastičnih promena za sve. Počeli su kao ulični dileri. Sad bacaju svoju mrežu mnogo dalje od Napulja i granica Italije.

Igra sudbine 213. epizoda – Matija će ponovo NAMAGARČITI ADU! OVO je njegova nova LAŽ!

Uloge: Marko d’Amor, Salvatore Espozito, Marija Pja Kalcon, Đanfranko Galjo

Režija: Klaudijo Kupelini, Frančeska Komenćini

Foto PROMO

Advertisement