Connect with us

Top Story

Vuk Saletović kao Debeljko u seriji IGRA SUDBINE nema sreće u LJUBAVI, ali PRIVATNO ljubi LEPOTICU! POGLEDAJTE kako mu IZGLEDA supruga!

Published

on

Vuk Saletović kao Debeljko u popularnoj seriji “Igra sudbine” baš nema sreće u ljubavi. Već duže vreme zaljubljen je u sekretaricu i Milinu najbolju drugaricu Jelenu, ali ona ga ne primećuje.

Pisao joj je anonimna ljubavna pisma, ali nije imao hraboristi da joj prizna da on stoji iza toga. Ipak, gledaoci se potajno nadaju da će njih dvoje na kraju biti zajedno. I navijaju za njih.

PROČITAJTE JOŠ: Lidija Vukićević važi za jednu od NAJLEPŠIH GLUMICA, a POGLEDAJTE kako joj izgleda SESTRA. Čik pogodite da li ima LOKNE

Za razliku od Debeljka, Vuk Saletović može da se pohvali da mu u privatnom životu i te kako cvetaju ruže na ljubavnom planu. Malo ko zna da van kamera ljubi pravu lepoticu.

PROČITAJTE JOŠ: Kasandra, Esmeralda, Divlja ruža, Ljovisna, Rubi… OVAKO danas IZGLEDAJU junakinje telenovela

Već dugo godina je u braku sa Nevenom, koja je umetnička direktorica Kulturnog centra Baraka.

https://www.instagram.com/p/B8Opo70p69f/?igshid=wegxkzms3sfc

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Svoju karijeru Vuk Saletović je gradio prvenstveno na daskama koje život znače, ali se pojaviljivao i u brojnim serijama. Među njima je i čuvena “Bela lađa”. Imao je manju ulogu uterivača dugova. Delio je kadar sa Milanom Gutovićem, Milošem Bikovićem, Ljiljanom Dragutinović, Petrom Kraljem, Nenadom Jezdićem…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement