Connect with us

Featured

Igra sudbine 213. epizoda – Matija će ponovo NAMAGARČITI ADU! OVO je njegova nova LAŽ!

Published

on

Vrelo je počelo, a vrelo se i završilo. Igra sudbine 213. epizoda doneće nam kuršlus kom će prethoditi nove zakulisne radnje glavnog zloće – Matije. On će još jednom izvesti svoju magiju, ali to nije sve.

OTKRIVAMO Hoćemo li i KADA gledati nastavak serija JUGOSLOVENKA i ZLATNI DANI? Spremite se, NISU DOBRE VESTI…

Ministarka Mileva Tankosić poželeće da zadovolji svoju radoznalost. Za nju Žaklinin odgovor nije bio dovoljan. Ona mora saznati ko se dopada njenoj ćerki. I zato će unajmiti Stanu Dželatović da je prati.

Mirjana Karanović, zvezda serije PORODICA OTKRILA šta ISKRENO misli o MIRI MARKOVIĆ! SVE je IZNENADILA!

Za to vreme i Sofija se baca u istraživanje. Šta to muvaju Brzutka i Luka? Ovog puta Luka joj je umakao i izvrdao, ali Božidarka – neće. I dobro sluti Sofija, ali ne vidi sve. Ne vidi da se oko njenog Luke muva sve više radoznalih devojaka. Uz Unu, tu je sad i Žaklina.

edit

Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE ima sestru koja je PRAVA TV ZVEZDA! Da li ZNATE o KOME JE REČ?

Luka će pokušati da otvori svoje srce, a Una naslućuje šta se krije u njemu. Ali on je OŽENJEN?

HIT! Stevan Piale OTKRIO šta LUKU KANAČKOG očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Neće mu BITI DOBRO od ONOGA ŠTO SLEDI!

U domu Kanačkih Vukašin prenosi Adi svoje slutnje. On sumnja da je Matija umešan u Uninu otmicu. Ali ne veruje da ju je i oteo. U tom trenutku u sobu ulazi Matija i otpočinje njegov novi performans. On će opet „preveslati“ svoju tetku ubedivši da je zaljubljen u Unu! Hoće li mu Ada poverovati?

Foto Printskrin

Advertisement