Connect with us

Top Story

„Kamiondžije d.o.o.“ – 12. epizoda: SAZNAJTE koji poznati fudbaler OBOŽAVA Baju

Published

on

Na programu RTS 1, 12. januara od 20.05, je dvanaesta epizoda serije „Kamiondžije d.o.o.“. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

Kamiondžije d.o.o. – 11. epizoda: GRČU pretukle Dudine GORILE! A evo šta se desilo BAJI!

Baja priča Žići o svojoj velikoj fudbalskoj karijeri. Žića ne veruje Baji da je bio tako dobar golman kao što se predstavlja. Ali se Žića ubrzo razuverava. Da je to što Baja priča istina Žića će videti kada se slavni fudbaler Mančester junajteda. Čuveni Nemanja Matić, s velikim poštovanjem obraća Baji u želji da se fotografiše s njim.

S druge strane, Žićin tast, Grča, doživljava romansu sa Bajinom komšinicom, Bibom. Grču i Bibu pored evidentne emotivne naklonosti jedno drugom privlači i njihova velika ljubav prema Africi.

Kamiondžije 9. epizoda

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Olga Odanović, Boris Milivojević i Danina Jeftić.

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement