Connect with us

Featured

KLAN: OTKRIVAMO – Šta nam donosi VELIKO FINALE? Sledi JEDNA SVADBA i bar PET SAHRANA! A evo i ČIJIH!

Published

on

U subotu, 16. januara 2021. na programu RTS 1 od 20.05 časova, premijerno se emituje sedma epizoda kriminalističke serije “Klan” autora Bobana Skerlića, proizvedena u saradnji “Telekom Srbije” i “Firefly” produkcije.

PROČITAJ JOŠ Mladen Sovilj OTKRIVA: Ko je KRVOLOČNIJI PSIHO – Tale (KLAN) ili DRKA (JUŽNI VETAR)?

U sedmoj epizodi, koja nosi naziv “Patagonija”, iz ponovljenog pokušaja klan uspeva da eliminiše Đuntu. Šok je prezauzet izgradnjom porodične kuće, maltretira radnike i preduzimače, sve više se postavlja kao šef čitave ekipe.

PROČITAJ JOŠ: SAZNAJEMO – EVO kada serija TAJNA VINOVE LOZE PREMIJERNO stiže na RTS 1!

Krle i Tatić dobijaju zadatak da ubiju Mustru, vođu ekipe koja drži teritoriju koju Šok želi da ima za sebe.

Šok i Paša traže od Bubona da im da procenat od poslova koje su razvili, on ih grubo odbija. Paša otkriva Šoku srećne vesti. Odmah sutradan, u osmoj epizodi, koja nosi naziv “Kandidati”, pojavljuje se problem kada za ubistvo ministra počinje da se sumnjiči Klan.

PROČITAJ JOŠ: Snima se TAJKUN 2? Hoće li DRAGAN BJELOGRLIĆ reprizirati rolu VLADANA SIMONOVIĆA? Ko će biti TAJKUN?

Bubon poziva urednika jednog časopisa koji mu je dužnik, i naređuju Šoku da mu kao zaštićen izvor složi priču ko su ubice Ministra njihove nedavne žrtve.

PROČITAJ JOŠ: Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

Šoku čitava akcija daje ideju da krene da se bavi i medijskim biznisom, nagovara Obrada da mu proda časopis. Dok je Pašino veselje u toku, odvija se velika, zajednička akcija Francuza i klana.

Kako će se završiti?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement