Connect with us

Strani film

POCRVENELA PANDA – Stiže novi Piksarov animirani film! Pogledajte trejler! (VIDEO)

Published

on

Pocrvenela panda – Buntovna Mej se suočava sa porodičnim nasiljem.

– „Ovo će biti najbolja godina ikad i ništa me neće zaustaviti na tom putu“ – Mej Li

Ona je hrabra, odvažna, samopouzdana, ima krug bliskih prijatelja, izgleda kako želi, oblači se kako se njoj sviđa. Ona je Mej Li! Ali jednog jutra se budi kao – velika pocrvenela panda.

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično –  uvek, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Preci Mej Li imali su tajanstvenu vezu sa crvenim pandama- „ta mala nastranost nam je u familiji“, reči su njene mame. Dok se Mej Li bori sa porodičnim nasleđem, pokušava da novosti koje je saznala o sebi i svojoj porodici pomiri sa društvenim životom, što nije ni malo lako u tinejdžerskom dobu.

Rediteljka i scenaristkinja filma „Pocrvenela panda“ Domi Ši (Domee Shi) je dobitnica Nagrade Oskar za 2019. godinu za najbolji kratki animirani film „Bao“ u koji je utkala sopstveno iskustvo, kao ćerka kineskih imigranata. Stavila se u poziciju svoje majke kako bi pokazala njeno emocionalno putovanje, budući da je posvetila svoj život odgajanju deteta koje je u nekom trenutku odlučilo da napusti kuću i da se samostalno otisne u život.

Početak prikazivanja Piksarove sinhronizovane animacije „Pocrvenela panda“ (Turning Red) u bioskopima širom Srbije publika može očekivati od 10. marta 2022. godine.

 

Izvor: MegaComFilm

Advertisement