Connect with us

Featured

„Kamiondžije d.o.o.“ – 14. epizoda: BAJA je u BOLNICI. Saznajte zbog čega!

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 14. januara od 20.05. I to četrnaesta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

Baja je posle teškog pada s kamiona završio u bolnici. Tako je Žića prinuđen da sam vozi kamion. Posao mu ne ide baš od ruke. Dodatna nevolja je što im je i kamion u lošem stanju i ne može više da se koristi. Žića je zato primoran da traži neki drugi posao.

Prijavljuje se da bude dostavljač pice. U piceriji su sumnjičavi prema toj ideji zbog Žićine neadkvatnosti za taj posao koji podrazumeva mladost i brzinu. Ispostavlja se da je vlasnik picerije Grga Murinjo, sitni biznismen sa kojim su Baja i Žića imali nesuglasice u prošlosti.

PANČETA kakvu dosad niste VIDELI: ŠOK! zelena kosa, seksi donji veš i pištolj u ruci!

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Olga Odanović, Marko Gvero i Danina Jeftić.

HIT! Nije GOTOVO! Biković ODGOVORIO ĐOKOVIĆU! Šta će NOLE reći na OVO?

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Kamiondžije d.o.o.

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement