Connect with us

FILM

ŠOK! Miloš Biković ŽRTVA ljubomore RUSKOG KOLEGE? Zbog NJEGA Biković nije dobio ulogu u filmu LED 2

Published

on

Led-2

Mada danas važi za najpopularnijeg i najplaćenijeg glumca u Rusiji, istina je da put Miloša Bikovića do ove titule nije bio nimalo lagan. Ostave li se po strani strano tržište, a poznato je koliko je teško dokazati se i na domaćem, kao i novi jezik i kultura, Bikovića su u Rusiji, kako prenose rusku sajtovi, sačekale i klasične „boljke“. One na kojima se kale slavni.

Naime, dugo posle velikog uspeha koji je postigla čuvena ljubavna drama „Led“ iz 2018. godine, a koja je i našem Bikoviću bila „jača“ odskočna daska na međunarodnoj sceni, tek nedavno su se u ruskoj štampi pojavile glasine o tome zašto našeg Miloša nismo gledali i u nastavku. Naravno, kako to navode ruski mediji, reč je o najstarijoj ljudskoj bolesti – ljubomori.

Bikovićev kolega iz pomenutog filma, ruska mega zvezda Aleksander Petrov u vreme kada je u hitu „Led“ dočarao simpatičnog Sašu, našao se pred padom popularnosti koji je polako počeo da gasi njegov sjaj.

Kako tvrde tamošnji mediji, nakon veoma loših reakcija publike na poslednju sezonu serije „Policajac sa Rubljovke“ kojom se ustoličio kao najtraženiji ruski glumac, a zatim i gašenja ovog projekta, Petrovu je rola Aleksandra Gorina u „Ledu“ bila poslednji „pojas za spasavanje“. I on ga je ugrabio čvrsto sa obe ruke.

Ipak, jedna snažna uloga i jedan dobar film, nisu bili dovoljni da otklone glumčev nezgodan karakter i manjak samopouzdanja. Pogotovo ako pred sobom kao konkurenta imate zvezdu u usponu kao što je to tada bio Miloš Biković.

Petrovu je, pišu Rusi, u „Ledu“ zasmetalo nekoliko stvari. Prva je bila ta što je Biković na promo materijalu za film stavljan u prvi plan, uz očiglednu poruku marketinških stručnjaka da će on bolje prodati taj film od mušičavog Rusa. Druga stvar koje se Aleksander pribojavao je bila i Bikovićeva veza sa glavnom glumicom Aglajom Tarasovom. Kao i velika popularnost koju su njih dvoje imali kao par u ruskoj javnosti.

Prema nezvaničnim glasinama, sve to je kumovalo da se antagonizam među glavnim glumcima „Leda“ prenese i na njihov privatan odnos, makar sa Rusove strane.

Petrov je, prema tim navodima, krenuo u snažnu kampanju protiv Bikovića što je za rezultat imalo da se naš Biković ne pojavi u nastavku. Ruski mediji idu tako daleko u krajnost da čak tumače i pojedine scene u kojima ruska zvezda ne može da pogleda Bikovića u oči već gleda kroz njega. Zbog toga je, navodi se, broj njihovih zajedničkih scena – sveden na minimum.

Ipak, Aleksanderu to nije pomoglo da sačuva svoju popularnost. Uprkos svim naporima, Petrov se danas prema najnovijim rezultatima nalazi na trećem mestu najpopularnijih glumaca u Rusiji, dok prvo suvereno drži upravo Miloš Biković.

Petrov je i dalje veoma angažovan u tamošnjim filmovima i serijama, ali važi za jednog od glumaca sa kojima je veoma teško sarađivati. Sa druge strane, mini-serija „Magomaev“, u kojoj Miloš Biković tumači glavnu rolu nominovana je za najprestižniju rusku kinematografsku nagradu „Zlatnog orla“ koju je ustanovio Nikita Mihalkov.   

Foto Promo

Advertisement