Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE: Sledi NAJVEĆI ŠOK! SOFIJA hoće DA UBIJE ADU? A evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine 219. epizoda čini se da je bila pravi RUSKI RULET za naše junake. Ko je preživeo ovo “pucanje po nervima”, međutim, imaće mnogo sreće ako preživi još nekoliko zalutalih metaka koji ga očekuju u epizodi 220.

Pročitajte još Igra sudbine 220. epizoda – ŠOK! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Mila NE ŽELI da mu OPROSTI!

Nakon perpietija koje je izazvala Žaklinina prevara sa poljupcem u koju se tako lako upleo naš siroti Aleksa Kanački, usledio je još veći haos. Ada je prva koja se zatekla na licu mesta, pa je nju ovaj šok prvu i pokosio. Odmah zatim, kako to Igra sudbine hoće da namesti nacrtali su se i Luka, ali i Mila.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Rezultat tog kolektivnog “nacrtavanja” bio je taj da je Žaklina razočarala Luku, a Aleksa Sofiju. Ostavićemo na trenutak po strani to što je Mila rešena da Aleksi ne oprosti ovu “prevaru”, i skoknuti do Vukašina. Stari Vuki poziva Milevu i želi da zna zašto mu nije rekla za Lukin i Žaklinin poljubac? Ispituje je da li ona zna nešto o tome kako su se njih dvoje sinoć u kafani povezali.

Pročitajte još KLAN (druga sezona) – U nastavku sledi OTMICA POZNATOG srpskog BIZNISMENA? Otkrijte O KOME JE REČ!

Sofija konačno ima sve dokaze na svojoj strani. Sasvim dovoljno da Luku optuži za prevaru, ali i za to što je alkoholičar. Sa novim dokazima ponovo sastaje sa sudijom i želi da čuje šta je rešenje. Iz njegovog ćutanja sama zaključuje – Ada mora da nestane. ​

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement