Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 4: Paun NE ODUSTAJE od Vere. Zbog nje se sprema DA UBIJE! A evo i KOGA!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 4 na programu je u četvrtak (21. januara) od 21.00 na Superstar TV i u ponedeljak od 20.05 (26. januara) na RTS 1.

Marko je srećan što su Vera i Vuk postigli dogovor oko toga da on uloži u njihov vinograd i proizvodnju vina. Ostalo je da on uplati avans i pošalje svog etnologa da im objasni tehnologiju vina. Svi se pitaju ko bi to moga da bude.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Anja odlazi kod strica Zorana. Kaže mu kako je shvatila da je bio u pravu. Tata neće ništa da joj kaže, ostali u porodici se ne razumeju u vino, a on je po njenom mišljenju jedini realan. Priznaje da nije kao njih dvojica, da nema sluha za vino i da nije za taj posao.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE: Sledi NAJVEĆI ŠOK! SOFIJA hoće DA UBIJE ADU? A evo i KAKO!

Ruža je pročitala predlog ugovora koji je Vuk sastavio za Veru. Budući da je reč o njihovoj najvećoj poslovnoj investiciji, otvoreno ga pita da li je siguran da želi da je sprovede u delo. On joj odgovara da jeste.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

Nakon što mu je Velja ubacio crv sumnje u glavu oko ubistva njegove tetke, Marko želi da sazna šta se zapravo dogodilo. Hvata Mirteu na prepad i pita je zbog čega su Vuk i Zoran umešani u tu priču.

PROČITAJTE JOŠ: Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Izvesna ženska osoba se pojavljuje usred noći na vratima kuće Tomovića. Jelena i Lina je gledaju u čudu. O kome je reč?

PROČITAJTE JOŠ: HIT! TAJKUN se vraća na MALE EKRANE! A evo i KADA i na kom KANALU!

Paun nastavlja da plete mrežu oko Vere i u svoje planove uvlači Velju, koji mu otvoreno kaže da ne želi grehe da nosi na savesti. Na to mu Paun odgovara da će onda morati da ga ubije.

PROČITAJTE JOŠ: KLAN (druga sezona) – U nastavku sledi OTMICA POZNATOG srpskog BIZNISMENA? Otkrijte O KOME JE REČ!

Uloge u seriji „Tajne vinove loze“ tumače: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement