Connect with us

Featured

„Kamiondžije d.o.o.“ – 18. epizoda: Grča je smislio NOVU SPLETKU! Evo ŠTA će ŽIĆA morati da uradi za 10.000 EVRA!

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 20. januara od 20.05. I to osamnaesta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

Kamiondžije d.o.o. – 17. epizoda: Baju čeka VELIKI ŠOK! A evo i o čemu je reč!

Dara i Seka sreću Baju u kafani. Baja se, nakon novog ljubavnog razočaranja sa Đerom, baš napije. Dara pokušava da ga uteši i kaže mu da još uvek ima nade za njega i njegov ljubavni život.

Pijanog Baju, Dara i Seka dovode svojoj kući. Tu ih dočekuje Darin i Sekin otac, Grča. On takođe tuguje zbog ljubavnog brodoloma sa Leposavom Karabiberović. Grča se razvedrava kada smisli novu spletku. Javlja se Žići kojem se predstavlja kao producent rijaliti programa i nudi mu učešće u tom programu i honorar od 10.000 evra.

Kamiondzije-Nenad-Jezdic-i-Tihomir-Stanic

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Vlasta Velisavljević, Jova Radovanović, Jelica Sretenović i Danina Jeftić.

VIKEND SA ĆALETOM – Evo KADA i GDE ćemo da gledamo NOVU SERIJU!

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

KORIDOR 92 – film Slađane Zarić: Ovo je priča o BITCI za “put život” (RTS 1, 21.00)

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement