Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 8: Paun će UNIŠTITI Vuka, Vera MORA da bude NJEGOVA! EVO šta mu SPREMA!

Published

on

Tajne vinove loze, epizoda 8 na programu je u sredu (27. januara) od 21.00 na Superstar TV i u nedelju (31. januara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

Vuk je poludeo čim je od Ruže sazna šta Radule smera. Govori joj kako ne dolazi u obzir da ponovo pere pare preko njegove firme i da zapošljava svoje pajtose kriminalce.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Paun pita Žutog zašto nije pronašao dokaze da je Vuk ocinkario Radula policiji. Ovaj mu odgovara da više nema vezu u policiji i tužilaštvu, a zatim ga pita šta mu je Vuk toliko skrivio.

PROČITAJTE JOŠ: Andrija Milošević stavio MINĐUŠE i obukao HALJINU! EVO šta o tome misli NJEGOVA DEVOJKA!

Vuk i Radule zatiču Kristinu i Ivana kako se ljube nasred kuće. Radule kaže Ivanu da je vodi u neku od slobodih soba, na šta Kristina posramljeno pobegne.

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Dragičević OTKRIVA – EVO kako će izgledati SILVANINA SMRT u filmu TOMA!

Lina otkriva Jeleni da planira da počne nešto da radi. Ne može više, kako kaže, da živi od njihove milostinje. Došla je na ideju da pravi kolače.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNE VESTI! Uz film i seriju stiže i STRIP JUŽNI VETAR! Evo kako će izgledati MARAŠ I BAĆA!

U Verinom vinogradu, dok Anja objašnjava Veri i njenim radnicima naredne poslovne korake, pojavljuje se, iznenada, Jović. Anja je šokirana njegovim dolaskom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezde serije IGRA SUDBINE oduševile SRBIJU! A evo i KAKO! OVO niko nije OČEKIVAO!

Vuk je promenio mišljenje o Ružinom predlogu i govori Radulu kako će mu dati podršku kada je reč o njegovom salašu. Ali, pod uslovom da Jović oformi tim ljudi iz marketinga, koji će ući u tu priču. Radule se premišlja da li mu u toj varijanti znači Vukova podrška.

Paun naređuje svom čoveku Daretu da kako zna i ume pronađe dokaze da je Vuk prijavio Radula policiji. A onda će da Vuku spremi zamku…

U seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement