Tajne vinove loze, epizoda 7: ŠOK! Marko SAZNAJE bolnu ISTINU o svom POREKLU! Evo o čemu je REČ!

Marko Vasiljević

“Tajne vinove loze”, epizoda 7 na programu je u utorak (26. januara) od 21.00 na Superstar TV i u subotu (30. januara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Zoran stiže u manastir. Monah mu kaže da oni žive skromno, ali da će mu pružiti sve za osnovne potrebe. On mu govori da nikome, ko dođe kod njih, u početku nije lako, ali najbitnije je da istera đavola koji mu razdire dušu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

Radule stiže u restoran gde ga čeka stara ekipa. Presrećan, Žuti dočekuje gazdu.

Tajna-vinove-loze-01
Sloboda Mićalović u seriji “Tajne vinove loze”

Ivan je otkrio Kristini, kućnoj pomoćnici Tomovića, kako je više puta razmišljao o tome da se ubije. Sutradan, dok on još spava u njenoj sobi, ona upire pištolj u njega. Hoće li ga ubiti?

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Dragičević OTKRIVA – EVO kako će izgledati SILVANINA SMRT u filmu TOMA!

Ruža ne prestaje da razmišlja o događajima od pre 25 godina na jugu Srbije. Ona pita Vuka da li se u Negotinu dogodilo još nešto o čemu ona ne zna.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNE VESTI! Uz film i seriju stiže i STRIP JUŽNI VETAR! Evo kako će izgledati MARAŠ I BAĆA!

Marko pregovara sa komšijom Vladom Ćosićem oko zakupa njegove parcele na 20 godina, kako bi i Vera proširili vinograd. On kaže da je ponuda poštena.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

A onda kreće priča o Mihailu i anegdotama koje je Ćosić doživeo sa njim. U jednom trenutku Marko od komšije saznaje da Mihailo nije bio njegov deda…

PROČITAJTE JOŠ: Producent Nebojša Garić za FILM I TV OTKRIVA: Hoće li se snimati druga sezona serije KAMIONDŽIJE?

Paun saznaje od svog čoveka da Žuti ima svašta da mu priča o Vuku Tomoviću, ali da želi to da mu kaže lično. Ovaj odgovara: kada i gde?

PROČITAJTE JOŠ: Andrija Milošević stavio MINĐUŠE i obukao HALJINU! EVO šta o tome misli NJEGOVA DEVOJKA!

Vuk javlja veri da je Anji našao zamenu.

Jelena je izašla sa Danicom na ručak. U toku neobaveznog ćaskanja, ova je direktno pita ko je frajer sa kojim je očijukala u restoranu. Vukova žena joj odgovara da je reč o reditelju sa kojim rade novu predstavu. Danica joj poručuje da je primetila kako je gleda kada je išla u toalet. A i po Jeleninoj reakciji da se zaključiti da joj se reditelj dopada.

PROČITAJTE JOŠ: Andrija Milošević stavio MINĐUŠE i obukao HALJINU! EVO šta o tome misli NJEGOVA DEVOJKA!

Anja kaže Veri kako ne može da se načudi koliko je njeno grožđe slatko. Ona joj odgovara: “Da li znaš da je meni to isto rekao tvoj otac pre 20 godina?” Anja je iznenađena što se Vera i Vuk znaju odranije.

Radule odvodi Ružu na prelepu parcelu kraj reke, gde joj otkriva planove o izgradnji restorana i hotela.

U seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK