Connect with us

TV

EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Snima se DRŽAVNI SLUŽBENIK 3! Evo kada pada PRVA KLAPA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Kada je reč o seriji „Državni službenik“ svaka vest o novim epizodama za gledaoce popularnog trilera dođe kao prava poslastica. I dok je drugi ciklus završio u velikom stilu, uz odličnu gledanost i sjajne reakcije gledalaca, u vazduhu je ostalo da visi isto pitanje kao posle premijerne sezone – hoće li se snimati sledeća?

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 ponovo „spojio“ naša dva najveća glumca – Berček i Laušević 11. put zajedno pred kamerama!

Krenuvši tragom još svežih informacija, odgovor smo potražili u razgovoru sa Natašom Drakulić, koja je uz Predraga Gagu Antonijevića autor popularnog serijala. A saznali smo sjajne vesti.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 8: Paun će UNIŠTITI Vuka, Vera MORA da bude NJEGOVA! EVO šta mu SPREMA!

– U zavisnosti od situacije sa koronom, plan je da se krajem marta krene sa snimanjem „Državnog službenika“. Scenario za treću sezonu „Državnog službenika“ napisao je Vladimir Kecmanović. To bismo snimali u aprilu, maju i junu – otkriva za Film i TV Nataša Drakulić.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 9: ŠOK! Vera OTKRIVA Marku da mu je Vuk OTAC!

Reakcije gledalaca na drugu sezonu zaista su sjajne, a kritika poručuje da je neverovatna popularnost sezone rezultat veoma inteligentnog scenarija, vrhunske režije i sjajne glumačke ekipe koja publiku ostavlja prepunu utisaka, dopuštajući joj da verno upoznaje likove i stvara svoj sud o njima i njihovim postupcima.

Pročitajte još ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

Pored već poznatih starih likova, jedan novi, Stefan, zadobio je posebnu pažnju i pohvale gledalaca. Ovog inteligentnog i lukavog negativca u seriji tumači niko drugi nego Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku „Zvezdu u usponu“ na Berlin film festivalu 2014. godine.

Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić koji u seriji glumi glavnog lika Lazara, a koji je naklonost domaće publike osvojio još u prvoj sezoni.

Pročitajte još Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Pored njih, nemerljiv doprinos uspehu serije svojim talentom i vrhunskim glumačkim umećem dali su i Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Milena Radulović, Aleksandar Berček, Petar Benčina i mnogi drugi. Zahvaljujući svima njima, likovi serije, pripadnici Službe, kao i oni koji rade protiv nje, postali su miljenici publike.

Zabranjeno preuzimanje teksta ili dela teksta bez navođenja izvora

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement