Connect with us

Top Story

Marko Vasiljević OTKRIVA – Samo zbog JEDNE ŽENE glumi u seriji TAJNE VINOVE LOZE! A EVO I KOJE!

Published

on

Mladog glumca Marka Vasiljevića, trenutno gledamo u seriji Tajne vinove loze kao Marka Smiljanića, sina Vere Smiljanić (Sloboda Mićalović).

Pročitajte još Vanja Nenadić, zvezda serije “Tajne vinove loze” OTKRIVA – Nije lako biti VUKOVA ĆERKA!

Pošten, radan i iskren, iako mladalački kočoperan i naivan, mladi Marko iz “Loze” oduševio je publiku popularne telenovele koja obara sve rekorde gledanosti. Ipak, ni ovaj drugi, pravi Marko, ne izaziva ništa manje oduševljenja, pogotovo na ulicama rodnog Vrbasa odakle je i započeo svoje glumačko putovanje.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Hoće li se snimati DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE?

– U Vrbasu ne može da se živi od mene. Snimio sam jednu reklamu i svi me prepoznaju na ulici. Ne želim da budem popularan, a ako postanem, znam da će to biti zbog mog posla – izjavio je Vasiljević svojevremeno, nakon što je postao zvezda promo spota za svima omiljeni keks.

Pročitajte još Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

Posle toga usledila je i glavna uloga u filmu Contrast studijaZaspanka za vojnike” koja je bila njegov prvi veliki stepenik ka svetu glume. Gledali smo ga i u “Ubicama mog oca” uz Vuka Kostića i Marka Janketića, a sada nas oduševljava u “Tajni vinove loze”. Ipak, kako priznaje – svega ovoga ne bi bilo bez jedne žene!

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 10: Vera PRIZNAJE Vuku da MISLI na njega, on odlučuje da OSTAVI Jelenu!

– Majka je kriva što sam se zarazio. Bavila se recitovanjem i ona me je upisala u rodnom Vrbasu na dramsku sekciju. Oduvek sam znao da je to posao za mene. Primljen sam iz prvog puta na glumu u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić. Nije mi tada bilo važno ko prima klasu. Znao sam samo da ne želim da se selim za Beograd. Kasnije sam shvatio da je vrlo bitno kod kojeg si profesora – istakao je Vasiljević svojevremeno za Kurir, dodajući da je ubrzo postao svestan da jeu Beogradu, ipak, centar zbivanja.

Pročitajte još HIT! Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE! Evo ČIJA tajna je NAJVEĆA! (VIDEO)

Kada je reč o glumačkim uzorima, za Marka je tu stvar jasna.

Predrag Miki Manojlović, Nebojša Glogovac i Boris Isaković, a od žena, naravno, moja profesorka Jasna Đuričić. Od stranih De Niro, Al Paćino i Brando.

Foto Promo

Advertisement