Connect with us

Top Story

HIT! Stevan Piale objavio URNEBESAN VIDEO! Nećete verovati ŠTA je URADIO! Ekipa IGRE SUDBINE – PLAČE OD SMEHA!

Published

on

Glumac Stevan Piale zvezda je jedne od najgledanijih serija protekle godine. Naravno, reč je o telenoveli „Igra sudbine“ koja bi se uskoro mogla pohvaliti činjenicom i da je najduže emitovana srpska serija bez prekida. kao što znamo, „Igra sudbine“ bez pauze, pa čak i one ubičajene letnje, emituje se od januara prošle godine.

Pročitajte još Igra sudbine 225. epizoda: Ada je GOTOVA! Sofija joj je UKRALA telefon, EVO sa čime će da je UCENJUJE!

Pre desetak dana, tačnije 20. januara, junaci ove popularne telenovele proslavili su svoj prvi rođendan, a uvek duhoviti Stevan na svom instagram profilu podelio je i simpatičan video klip koji je slatko nasmejao sve obožavaoce „Igre sudbine“.

Pročitajte još ŠOK! Nada i Strahinja UMIRU?! EVO šta ih ČEKA u nastavku serije IGRA SUDBINE!

Naime, reč je o prvom gostovanju ekipe na TV Prva, kada su u emisiji o seriji govorili Milica Milša, Vladan Savić, Luka Raco i, naravno, Stevan Piale. I dok su njegove kolege bile fokusirane na pitanja novinarke o seriji, i staloženo odgovarali na pitanja, nemirni Piale, zabavu je potražio u saksiji sa cvećem koja je stajala na komodi pored njega.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Piale je u nekoliko navrata čupkao ono što nama deluje kao aloja, iliti čuvarkuća. Ipak, to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju čak uzeo saksiju i tokom razgovora sa voditeljkom se igrao sa njom.

Pročitajte još Milica Milša: TOP 10 činjenica koje NISTE znali o čuvenoj ADI KANAČKI! Sa Vukašinom i pre IGRE SUDBINE! A evo i KAKO!

Video je doveo do suza i Stevana, ali i njegove obožavaoce, a oduševljenje nisu sakrili ni poznata voditeljka Dragana Kosjerina, kao ni njegove kolege iz serije – Jugoslava Drašković, Olja Lević, Vladan Savić, Milica Tomašević, njena sestra i mnogi drugi. Pogledajte kako je to izgledalo…

Foto Promo

Advertisement