Connect with us

Featured

HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Published

on

Našu poznatu glumicu Slobodu Mićalović trenutno gledamo u telenoveli „Tajne vinove loze“ gde uz supruga Vojina Ćetkovića igra Veru Smiljanić – ljubav iz detinjstva njegovog Vuka Tomovića. Serija nas na romantičan način uz oredivne pejzaže severa i istoka Srbije, i naravno – vino, vraća nekada omiljenom, a sada pomalo zaboravljenom žanru TV melodrama. Seriju u produkciji Telekom Srbija i Metro produkcije pratimo na kanalu Superstar, kao i na RTS 1.

Pročitajte još Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Međutim, Slobodu smo na RTS 1, prekjuče osim u seriji imali priliku da vidimo i u legendarnom kvizu Slagalica. A evo i kako.

U igri korak po korak u popularnom tv kvizu Slagalica, kao rešenje pojavila se SLOBODA, što je glumica Sloboda Mićalović ponosno podelila na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte još Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

Prvo objašnjenje reči sloboda za takmičare je bilo „o ovom pojmu pisao je Džon Stjuart Mil“, a poslednje „Naša glumica je Mićalović“. 

Takmičarima očigledno nije bio problem da otkriju šta se krije iza ovih objašnjenja. A, Sloboda je podelila fotografiju koju možete videti ispod, uz par smajlija. 

Pročitajte još Sloboda Mićalović, zvezda serije Tajne vinove loze OTKRIVA – Zbog KOG glumca su joj se TRESLA KOLENA OD STRAHA?

Foto Promo

Advertisement