Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Hoće li se snimati DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Serija “Tajne vinove loze”, privukla je veliku pažnju gledalaca i za nekoliko dana oborila sve rekorde gledanosti. I na televiziji “Superstar”, gde je premijerno emitovana, ali i na RTS 1 gde seriju pratimo od 23. februara svakog radnog dana. U to da su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dobitna kombinacija za uspeh telenovele nema sumnje, ali činjenica da je za dobar rezultat zaslužno i mnogo drugih faktora.

Pročitajte još ŠOK! Strahinja ODBRUSIO NADI! Nećete verovati ŠTA JOJ JE REKAO!

Dejan Karaklajić, izvršni producent serije Tajne vinove loze i čovek prema čijoj je ideji nastala serija, u razgovoru za portal Film i TV podelio je i utiske posle prvih emitovanih epizoda.

Pročitajte još Milica Milša: TOP 10 činjenica koje NISTE znali o čuvenoj ADI KANAČKI! Sa Vukašinom i pre IGRE SUDBINE! A evo i KAKO!

– Gledanost je zaista velika na Superstaru i na RTS. Reakcije gledalaca su odlične. Stižu pohvale sa svih strana – istakao je Karaklajić, prokomentarisavši i buduće planove za seriju.

Pročitajte još ŠOK! Nada i Strahinja UMIRU?! EVO šta ih ČEKA u nastavku serije IGRA SUDBINE!

– Razmišljamo o nastavku i već se sa piscima dogovoramo oko toga, ali kako smo mi samo izvršni producenti sve zavisi od Telekoma koji je finasijer serije – zaključio je vlasnik produkcije Metro koja uz Telekom stoji kao producent serije.

Pročitajte još  OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA dobila DRUGU SEZONU! A evo i KADA stiže na male ekrane!

A za sve one koji su se pitali kakvo je to vino crvena bagrina, evo i objašnjena.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM&TV OTKRIVA: Stižu UBICE MOG OCA 6! A evo i KADA!

– U seriji Tajne vinove loze priča o vinu i sve što prati temu o proizvodnji vina je autentično. Sorta o kojoj je sad reč zaista je autohtona vrsta tog groždja. Crvena bagrina daje jedno od ukusnijih belih vina. Bar tako kazu, jer ja sam neko ko nikada ne pije alkohol.

Foto Miša Obradović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO PREUZIMANJE CELOG ILI DELA TEKSTA BEZ NAVOĐENJA IZVORA

Advertisement