Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Published

on

Glumicu Jelenu Đukić publika u Srbiji trenutno najpre prepoznaje po seriji Igra sudbine u kojoj igra vernu i poštenu Adinu pomoćnicu i levu i desnu ruku – Višnju. Glumica od prvog dana ima vernu armiju pratilaca koja iz dana u dan prati sve avanture njihove miljenice. Patili su sa njom kada je zavolela i izgubila Komarca. Radovali se kada je dobila bebu, a sada još više gaje nade da će njeno srce zalećiti Marinko.

Pročitajte još TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

Ipak, ono što većina gledalaca popularne telenovele ne zna jeste to da je Višnjino srce već ZAUZETO. A ŠOKIRAĆE SE I KADA SAZNAJU ko ga je zauzeo!

Naime, Jelena Đukić je u srećnom braku sa rediteljem Miloradom Milinkovićem, a spojila ih je ljubav prema glumi i režiji.

Pročitajte još  Igra sudbine 226. epizoda – ŠOK! Luka će UBITI IVANA?

Iza Milinkovića su ostvarenja „Mrtav ladan„, „Potera za Srećkom„, „Čitulja za Eskobara„, „Zduhač zvani avantura„, kao i prvo srpsko 3D ostvarenje „Peti leptir“ na kojem je imao priliku da sarađuje sa svojom suprugom, koja je i glumila u njemu.

Ali kada se pomene njegovo ime, svima nama je prva asocijacija kviz „Potera“ u kome Milinković kao „tragač“ briljira svojim znanjem iz različitih oblasti i predstavlja ozbiljnu prepreku za svakog takmičara.

Pročitajte još BAGRINA – Saznajte SVE o vinu koje je nadahnulo seriju “Tajne vinove loze”

Sa druge strane, Jelenu gledamo svakog radnog dana u seriji „Igra sudbine“ u kojoj igra šarmantnu služavku Višnju.  Jelena je diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Mihaila Janketića.

U jednom od retkih zajedničkih intervjua, na pitanje šta je ono što vole kod svog partnera Milorad je naveo upornost i detinju iskrenost, a Jelena „potpuno isključivanje iz stvarnosti i prepuštanje sopstvenim uživanjima“.

Pročitajte još Aleksandar Srećković Kubura: Paun je ODVRATAN i tek će da bude ZAO! Evo ZAŠTO ćete ga još više MRZETI!

Što se tiče stvari koje ih izbacuju iz takta, Milorad je rekao da su to iste one koje ih u drugačijim situacijama oraspolože, što dodatno pokazuje kako su drage osobe ustvari naša ogledala. Uprkos tome što su primer uspešnog balansa između poslovnog i privatnog nisu se usudili da savetuju druge kako da im isto uspe, jer kao što je Jelena dodala: „Ne postoji recept za srećnu vezu“.

Pročitajte još HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Jelena i Milorad imaju ćerku Divnu koja je rođena 2013. godine.

Foto Instagram/Screenshot

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Kurir/Informer

Advertisement