Connect with us

Featured

TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

Published

on

Igra sudbine polako. ali sigurno „zagazila“ je u poslednju rundu epizoda. Od planiarnih 300, ostalo ih je tek nešto više od 70. To znači da će i radnja dobiti na zaletu, pa u narednim nedeljama očekujemo – uzbudljivu vožnju. Ne sumnjamo da će scenarista Žarko Jokanović našim junacima „zapržiti“ čorbu, a evo nekih očekivanih mogućih raspleta koji nam se čine logičnima… Napominjemo, nijedan od predstojećih raspleta nije stvaran, već samo ideja o tome šta bi se moglo dogoditi u novim epizodama serije „Igra sudbine“.

Pročitajte još – Igra sudbine 226. epizoda – ŠOK! Luka će UBITI IVANA?

Luki će se dogoditi nešto JAKO LOŠE

Mladi Kanački već dugo privlači lošu sreću. Ne kažu džaba – šta zračiš, to i privlačiš. E, pa Luka zrači baš loše u poslednje vreme, i zbog toga verujemo da će mu se to uskoro obiti o glavu. Čini nam se da se taj trenutak opasno približio. Tako bismo već naredne nedelje mogli videti jedan dugo iščekivan rasplet. Prema najavi za 226. epizodu, vidimo da je Luka završio prilično pijan u kafani „Nema nade“. Tada izgovara da će ubiti Ivana. Međutim, da li bi se upravo njemu moglo dogoditi nešto zaista loše? Postoji li mogućnost da će u tom pijanstvu sesti u automobil i doživeti saobraćajnu nesreću zbog koje će možda čak i izgubiti pamćenje? Ovaj scenario videli smo u originalnoj seriji, ali u nešto drugačijim uslovima. Da li bi Luku mogla zadesiti slična tragedija?

Pročitajte još BAGRINA – Saznajte SVE o vinu koje je nadahnulo seriju “Tajne vinove loze”

Ada gubi Kan Holding

U slučaju da se Luki dogodi nešto loše, Adu Kanački, nakon što ga je isterala iz kuće, mogla bi da zadesi ozbiljna griža savesti. Možda baš takva da od nje izgubi komppas i prvi put ispusti sve konce. Trenutak na koji su mnogi čekali. Ne sumnjamo da će Sofija, Bruner, Matija i Donka odmah ugrabiti priliku da se omaste o Adinu imovinu, a prva bi se na udaru mogla naći njena firma. U rastrojstvu koje bi nastalo, stara poslovica – Kad mačke nema, miševi kolo vode – najlakše stupa na snagu.

Pročitajte još –  Aleksandar Srećković Kubura: Paun je ODVRATAN i tek će da bude ZAO! Evo ZAŠTO ćete ga još više MRZETI!

Sofija se dokopala Adinog bogatstva?

Nakon razgovora sa sudijom Obrenovićem, Sofija je mudro shvatila svoje opcije. Ada mora nestati. U svetlu događaja koji bi se mogli dogoditi u narednim epizodama, postoji velika mogućnost da vidimo krvav rasplet. Bez Luke na tapetu, i sa Adom van koloseka Sofiji je konačno raščišćen put ka Adinom bogatstvu. To je jedino što je zanima. Uz pomoć Matije i sudije sada ima priliku da prigrabi sve. Hoće li u tome i uspeti?

Pročitajte još HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Foto Promo

Advertisement