Connect with us

Featured

Aleksandar Srećković Kubura: Paun je ODVRATAN i tek će da bude ZAO! Evo ZAŠTO ćete ga još više MRZETI!

Published

on

Aleksandar Srećković Kubura postao je sinonim za negativca. Posle filma i serije “Balkanska međa”, u kojoj je maestralno odigrao Smuka, usledila je rola Kineza u prvoj sezoni serije “Južni vetar”. A trenutno ga gledamo u melodrami “Tajne vinove loze”, u kojoj ponovo igra “pokvarenog” momka – Pauna.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Priča o dve vinogradarske porodice, čije su sudbine povezane okuplja i do dva miliona gledalaca ispred TV ekrana.

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević OTKRIVA – Samo zbog JEDNE ŽENE glumi u seriji TAJNE VINOVE LOZE! A EVO I KOJE!

– Nisam znao za brojeve, vrlo je to inspirativno i za sledeće uloge, a i za to što smo radili da je prošlo dobro kod publike. Radio sam sa ljudima koje odavno poznajem, pre svega, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, a i Marko Manojlović reditelj. Imali smo slobodu da pravimo onako kako najbolje mislimo svoje likove – istakao je Aleksandar Srećković Kubura.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Hoće li se snimati DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE?

Srećković igra lokalnog kriminalca koji je potajno zaljubljen u Veru, čiji je suprug preminuo. Ona je vredna i ponosna, a Paun je spreman na sve kako bi ona postala njegova. U toj nameri služi se raznim spletkama.

Aleksandar Srećković Kubura
Aleksandar Srećković Kubura kao Paun u seriji „Tajne vinove loze“

PROČITAJTE JOŠ: Vanja Nenadić, zvezda serije “Tajne vinove loze” OTKRIVA – Nije lako biti VUKOVA ĆERKA!

– Mene ljudi polako, sve više i više, ne vole, da ne kažem mrze. Dobijam komentare: “Odvratan si, ne mogu da te gledam” – i onda mi pošalju 20 srca. Meni je to kompliment. U seriji sam za sada samo odvratan, a tek ću da budem zao – rekao je Aleksandar Srećković Kubura, opisujući Paunov lik.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stevan Piale objavio URNEBESAN VIDEO! Nećete verovati ŠTA je URADIO! Ekipa IGRE SUDBINE – PLAČE OD SMEHA!

Dok radi na ulozi, kako kaže, ne razmišlja o tome šta će publika misliti:

– Radim svoj posao onako kako osećam da treba da se radi i kako reditelj i pisac su mi to postavili. Volim da igram “malo pomerene likove”, da oni budu različiti, da istražujem.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA dobila DRUGU SEZONU! A evo i KADA stiže na male ekrane!

Mogućnost da je Paun zao zbog ljubavi, Srećković ističe da je reč o opsesivnoj ljubavi za koju nije siguran da li je ljubav.

Glumačku ekipu serije “Tajne vinove loze” čini više od 120 glumaca. Nekima je ovo bila prva uloga, a uz to je trebalo raditi i na raznim dijalektima. Lokacije na kojima je serija snimana takođe privlače pažnju.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Evo KO će zameniti RIALDU KADRIĆ ŠEBEK u roli MARIJE u filmu LUDA GODINA!

– Nažalost nisam imao priliku da snimam u Rajačkim pimnicama, na svim ovim lepim mestima. Uglavnom sam snimao po enterijerima, blatnim zabitima, šumama, po hladnom vremenu. Tako da moja iskustva sa snimanja nisu tako piktoresna kao što su drugi glumci imali“, priča Kubura dodajući da je dosta noći proveo na Avali pored jezera i komaraca.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement