Connect with us

TV

Milica Tomašević NEMA sreće u LJUBAVI, a njena sestra ANĐELKA otkriva ZAŠTO

Published

on

Milica Tomašević i njena sestra Anđelka važe za veoma atraktivne i lepe devojke. Milica je jedna od trenutno najpopularnijih i najtraženijih mladih glumica, zahvaljujući ulozi Nade u seriji “Igra sudbine”.

PROČITAJTE JOŠ:TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

Njena sestra je takođe veoma uspešna u javnom poslu, ali kao model. Ipak, Anđelka otkriva da Milici slabo prilaze muškarci. A evo i zašto:

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

– Meni više prilaze muškarci, ali imam opravdanje i zašto je to tako. Milica ne izlazi iz kuće. Osim što po 12 sati dnevno snima seriju “Igra sudbine”, zbog čega se šalim sa njom da radi u rudniku, spava i gleda serije. Jedino da neko dođe i pokuca na vrata i kaže joj: “Došao sam da te izvedem na kafu”.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

– To je jedini razlog zašto meni više prilaze muškarci, jer se ja više krećem. Ajde, dobro, možda sam malo lepša (smeh) – našalila se Anđelka, dodajući da je Milica Tomašević, ipak, veća zavodnica. – Ona ima to u sebi. Zavodnica je, ali joj muškarci manje prilaze. Koliko je to kontradiktorno.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

Mada se Anđelka bavi modelingom, priznaje da njena sestra ima provokativnije slike u telefonu.

– Par puta sam pokušala da joj saznam šifru kada je otključavala telefon, ali to nije bilo potrebno. Kako sam stavila telefon ispred svog lica, detektor lica ga je istog trenutka otključao. I, naravno, ima se šta i videti. Šalim se, nisam otkrila nešto posebno, ali ne mogu da kažem da nešto nisam videla. Ima tu raznoraznih fotografija, ali fina mi je sestra – poručila je Anđelka.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement