Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

Published

on

Sobarica Kristina, naizgled fina, smerna i povučena, svakako je jedan od najintrigantnijih likova u novoj seriji Telekoma Srbije i Metro produkcijeTajne vinove loze. Kao što je poznato seriju pratimo na RTS 1 svakog dana od 20.05 i na kanalu Superstar TV od 21.00 radnim danima.

Pročitajte još Tajne vinove loze – Gledaj SVE epizode ONLINE! A evo i KAKO!

Od prvog pojavljivanja Kristina je privukla pažnju gledacima serije. I već od prvog trenutka, bilo je sasvim jasno da nije reč o običnoj sobarici. Pištolj u torbi i skrivene namere odale su nam da je reč o veoma interesantnom liku. A koju tajnu Kristina krije pitamo se od početka.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Kao što smo videli, ona je siroče. Roditelji su joj umrli, a odrasla je u hraniteljskoj porodici Šandor. Kako je njena prošlost povezuje sa porodicom Tomović? Kakve veze Radule ima sa njom? Da li je on kriv za smrt njenih roditelja? Da li njena bliskost sa Zoranovim i Lininim sinom kog tumači mladi Luka Grbić ima osvetu kao pozadinu?

Pročitajte još Mirjana Bobić Mojsilović OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Pred obožavaocima serije veliki je broj pitanja, a odgovore ćemo potražiti u novim epizodama serije „Tajne vinove loze“. A mi ćemo do tada otkriti ko je Mina Obradović, glumica koja je tako sjajno dočarala lik Kristine.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 12: Paun UPADA Veri u kuću, hoće li joj NAUDITI? Vuk i Jelena se RAZVODE!

Mina je rođena 5.jula 1994. godine u Kragujevcu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Biljane Mašić Aleksić 2017.godine i nagrađena je diplomom Mata Milošević. Sada je zaposlena na istom tom fakultetu kao stručni saradnik na predmetu Gluma kod prof. Biljane Mašić Aleksić.

Pročitajte još TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

Glumu je zavolela još u osnovnoj školi, kako je to otkrila u intervjuu za portal Super  Teen .

– Prvi put u osnovnoj školi, kada je moja simpatija dobila ulogu Svetog Save u školskoj priredbi. Ta želja se ugasila kad sam se ,,odljubila“ od njega. Drugi put je bilo kada sam u gimnaziji postala član dramske sekcije. Tada sam počela da se zaljubljujem u glumu – istakla je Mina, dodajući da je u školi bila solidan đak.

Pročitajte još Pročitajte još Aleksandar Srećković Kubura: Paun je ODVRATAN i tek će da bude ZAO! Evo ZAŠTO ćete ga još više MRZETI!

– Odličan, ali ne vukovac. Za to bih mogla da se zahvalim naravno mojoj mami, kod koje se podrazumevalo da moram da budem odlična i mojim najboljim drugaricama koje su bile vrhunski đaci pa je mene bilo sramota da jedino ja odskačem. Razredna mi je bila profesorka matematike, sjajan pedagog, vrlo stroga ali sam volela da radim matematiku. Ne baš volela, ali u odnosu na ostale predmete recimo da mi je najzabavnije bilo da vežbam matiš. Istorija mi nikad nije išla – smatra Mina, koja u slobodno vreme voli da čita knjige, gleda filmove, igra mau mau i jamb, slaže slagalice i gleda Slagalicu…

Pročitajte još Pročitajte još  ŠOK! Strahinja ODBRUSIO NADI! Nećete verovati ŠTA JOJ JE REKAO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement