Connect with us

TV

KALJAVE GUME – Evo KADA i na KOM KANALU stiže nova DOMAĆA SERIJA! (VIDEO)

Published

on

“Kaljave gume”, dugo očekivana nova domaća serija, stiže uskoro na Radio-televiziju Srbije.

Radnja romantične komedije smeštena je na dva kontinenta i govori o šezdesetogodišnjoj Beograđanki, bivšoj pijanistkinji Vesni. Ona posle smrti svog supruga odlazi da živi kod sina u Kaliforniju.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić je NASLEDILA talenat od OCA koga je OBOŽAVALA cela JUGOSLAVIJA. Evo o kome se radi! (VIDEO)

Uskoro, uz pomoć komšinice Pati, koja je ekspert za “dejting” preko interneta, ona upoznaje svog vršnjaka Roberta. On živi duboko u močvarama Luizijane. Ali, ljubav ne zna za granice i tu počinje zaplet.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

Glavnu junakinju serije “Kaljave gume”, tumači Gorica Popović, a Roberta američki glumac Kris Malki, srpskoj publici najpoznatiji kao Henk iz kultne serije “Tvin Piks”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Uz njih igraju i Miodrag Krstović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, Goran Sultanović, Tanja Bošković, Olga Odanović, Branka Šelić i prvi put na malom ekranu Uroš Veljković i Danica Kostić, kao Vesnini unuci. Vesninu komšinicu u Kaliforniji igra američka glumica Aida Turturo, poznata iz čuvene serije “Porodica Soprano”.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Od Amerike do Srbije, “Kaljave gume” sa svojih deset epizoda stižu 13. februara. Pratićemo ih svakog vikenda od 20.05 na Prvom programu RTS-a.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Autor serije, Mia Ćertić, producent i reditelj Miodrag Ćertić, zajedno sa ko-rediteljem nekoliko epizoda Raškom Milatovićem, kreiraju porodičnu seriju za sve generacije. U njoj ima humora, ali i dramske napetosti. Naslov “Kaljave gume”, preuzet je iz “kantri” pesme o čoveku koji kupuje kamionet, a zatim poziva devojku da se provozaju i iskaljaju gume.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement