Connect with us

Featured

Igra sudbine 226. epizoda – LUKA saznaje da su Ivan i Ada ZAJEDNO! Ono što će uraditi SVE ĆE ŠOKIRATI!

Published

on

Iga sudbine u 226. epizodi doneće nam nova uzbuđenja. Jedna fotografija zakomplikovaće situaciju u domu Kanačkih do maksimuma, a Donkin dolazak u kan Holding iz korena će promeniti situaciju za Milu. Ali, da krenemo redom.

Pročitajte još TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

Sofija šalje fotografiju koju je pronašla u Adinom telefonu onome koga će to najviše povrediti – Luki! Luka ne može da veruje u ono što vidi i doživljava nervni slom pred Donkom. Svesna da je ono što je video na mobilnom telefonu moglo da se tiče samo njegove majke Ade, Donka ubada Luku svojom otrovnom žaokom i pali fitilj u njegovom srcu.

Pročitajte još Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Besan kao furija, Luka uleće u svoj nekadašnji dom, i udara Ivana, a potom grubo odguruje Pančetu. Donkinim dolaskom u Kan holding sve se menja. Uskoro će toga postati svesna i Mila koja shvata da je Donka veoma opasan neprijatelj. Luka će veče završiti u kafani. Pijan izgovara jedno zloslutno obećanje – ubiću ga.

Pročitajte još OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

U iznenadnom naletu ljubomore, Višnja izgovara dvosmislene reči kako bi Marinku stavila do znanja da je ljuta zbog onoga što je videla, ali i čula. Naravno, to se odnosi na Sofijine igrice sa Marinkom u kojima je Višnja pogrešno protumačila da se Marinku dopada Sofija.

Pročitajte još Tajne vinove loze – Gledaj SVE epizode ONLINE! A evo i KAKO!

Foto Promo

Advertisement