Connect with us

TV

Radio Mileva – SAZNAJTE sve o novoj domaćoj SERIJI koju ćete OBOŽAVATI! Evo kada POČINJE!

Published

on

“Radio Mileva”, nova domaća serija, polako se privodi kraju. U pitanju je interesantna komedija, čiju će prvu epizodu gledaoci moći da pogledaju već sledećeg meseca.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo KOJA poznata PEVAČICA je ODBILA glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i ZAŠTO!

Deo ekipe čine Anđelka Prpić, Nikola Kojo i Olga Odanović, koja igra glavnu junakinju – Milevu. Glumci kažu, kada su scenario i ekipa dobri, publika će seriju “Radio Mileva” siguno obožavati.  Snimanje ove serije opisuju kao divno iskustvo, pa podjednako uživanje očekuju i za gledaoce.

– Kada sam čula ko je sve u glumačkoj postavi, pitala sam: “Je l’ treba ja nekom nešto da platim da budem deo ove ekipe?” Stvarno je čast da budete sa svim tim ljudima u kadru i da sparingujete. I učim i beskrajno se zabavljam – kaže glumica Anđelka Prpić.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIJTE SVE o drugoj sezoni serije BESA! Šta nas čeka u NASTAVKU i kada BESA 2 stiže na male ekrane!

Iz zgrade u kafanu koja je mesto sastanaka i rastanaka, ali i ispovedaonica svim stanarima, upoznaćemo i viteza beogradskog asfalta. Njega tumači Nikola Kojo.

Nikola Kojo u seriji „Radio Mileva“

– Igram bivšeg kriminalca koji je u penziji, sada vlasnika kafića i tako dalje. On je izgrađen po uzoru na neke ljude koji su postojali u našim životima. On je neka vrsta ramena za plakanje za sve stanare – objasnio je proslavljeni glumac.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Za Olgu Odanović kažu da je boginja komedije našeg glumišta, pa se zato od serije “Radio Mileva” očekuje samo najbolje.

Olga Odanović u seriji „Radio Mileva“

– Provejavaju malo elementi i neke romantike, melanholije… Setićemo se lepih vremena kada su komšije u zgradama živele u nekim lepim, iskrenim odnosima. Ovo je ujedno i priča o našem mentalitetu – ispričala je cenjena glumica.

PROČITAJTE JOŠ: Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

Kroz zgradu iz ove beogradske ulice prolaze i Marija Vicković, Dara Džokić, Tihomir Stanić, Branimir Brstina

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement