Connect with us

TV

HIT! Evo KOJA poznata PEVAČICA je ODBILA glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i ZAŠTO!

Published

on

Serija “Pevačica” kako je to nedavno za Film I TV portal potvrdila autorka ovog dugoočekivanog krimića dobila je drugu sezonu. Trenutno se radi na preciziranju termina emitovanja serije na kanalu Superstar, nakon čega će se serija emitovati i na TV Pink.

 

Pročitajte još VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Pevačica” otpočetka izaziva brojne kontroverze, zbog određenih podudarnosti scenarija sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović. U seriji glavnu rolu tumači folk zvezda Milica Pavlović, mada je na kastingu za tu rolu bilo i drugih pevačica, a među njima i Anastasija Ražnatović. O tome se do sada nije mnogo znalo, ali ispostavilo se da je upravo scenario za seriju bio presudan da ćerka Svetlane Ražnatović odbije angažman u “Pevačici”.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA dobila DRUGU SEZONU! A evo i KADA stiže na male ekrane!

– Ja jesam dobila ulogu, ali nisam se pronašla u scenariju. Bila sam na probama i dobila sam kompliment da imam talenat za to. Odmah sam rekla da neće biti toga da se skinem gola ili ljubim s nekim. To je prihvaćeno. Nešto mi se nije dopalo u scenariju i nisam se pronašla u tome, tako da sam odlučila da neću to prihvatiti – istakla je svojevremeno za Kurir Anastasija, prepustivši tako ulogu u “Pevačici” koleginici Milici Pavlović.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement