Connect with us

Featured

OTKRIJTE SVE o drugoj sezoni serije BESA! Šta nas čeka u NASTAVKU i kada BESA 2 stiže na male ekrane!

Published

on

Nastavak serije “Besa”  nastale u saradnji “Telekom Srbija” i produkcije “Adrenalin” svakako je jedan od najiščekivanijih TV projekata ove godine. Vest da je posle duge pauze krajem prošle godine počelo snimanje druge sezone na crnogorskom primorju obožavaoci priče o Urošu Periću dočekali su sa oduševljenjem. A šta nas očekuje u nastavku u razgovoru za Blic otkriva jedan od kreatora i scenarista “Bese” – Igor Stoimenov.

Pročitajte još Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Kako saznaje Blic pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćemo gledati i u novih deset nastavaka, publika će imati priliku da upozna i nove likove koje će tumačiti Florist Bajgora i Ervin Bejleri.

Pročitajte još  HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Snimanje u Crnoj Gori je završeno, a ekipa se preselila za Beograd, gde se od marta nastavlja rad na seriji. Posle toga će se snimati scene u inostranstvu.


Pročitajte još TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

– Radnja nove sezone “Bese” počinje zapravo u realnom vremenu, tačnije dve godine nakon završetka prve sezone. Naše junake, a pre svega Uroša, Dardana i Petrita, zatičemo potpuno izmeštene iz njihove “zone komfora” u apsolutno neočekivanim situacijama za publiku. Specifično za drugu sezonu je da nećemo imati fokus na jednom junaku, već ćemo paralelno pratiti sudbine naših (anti)heroja – ističe Stoimenov za Blic dodajući da će se u nastavku sudbine likova preplitati na više nivoa, iako su geografski razdvojeni.

Pročitajte još HIT! Evo KOJA poznata PEVAČICA je ODBILA glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i ZAŠTO!

– To znači da i ovu sezonu “Bese” snimamo u nekoliko zemalja, a kao potpuna novina je i da će ekipa jedan deo serije snimati u baltičkim zemljama – zaključuje kreator i scenarista druge sezone “Bese”.

Pročitajte još VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Prva sezona završila se dramatično pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spase svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija. Šta će se dešavati u novim epizodama, ostaje da se vidi.

– Pre svega, “Besa” nije apriori kriminalistička serija. Mi kriminalni milje koristimo da ispričamo priču koja se bazira na postulatima antičke tragedije – nečemu najboljem što je Balkansko poluostrvo u umetnosti ikada dalo. Sukobi, pre svega u okviru porodice, a zatim i između porodica, ono su čime se “Besa” bavi. U novoj sezoni ćemo kao jedan od glavnih lajtmotiva uvesti i generacijski sukob, koji će se pre svega ogledati u sučeljavanju tradicionalnog i modernog. Zbog toga će mnogi mlađi glumci, koji su imali sporedne uloge u prvoj sezoni, sada dobiti daleko značajnije role, a tu pre svega mislim na Unu, Luku, Dritona, Iljira – ističe Stoimenov.

Pročitajte još  OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

Prema pisanju Blica ukoliko ne bude nepredviđenih stvari, kraj snimanja trebalo bi da bude početkom leta, a emitovanje se planira od jeseni na kanalu Superstar TV.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement