Connect with us

TV

Tajne vinove loze, epizoda 12: Kristina je UPUCALA Radula! Hoće li PREŽIVETI?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 12 na programu je u četvrtak (4. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Ruža priprema romantičnu večeru za Radula u svojoj sobi. Verinim vinom, Teodorom, nazdravljaju za večno prijateljstvo. Ali, Radule ima drugo u planu.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić je NASLEDILA talenat od OCA koga je OBOŽAVALA cela JUGOSLAVIJA. Evo o kome se radi! (VIDEO)

Vino je učinilo svoje, oboje su se opustili i Radule kreće da poljubi Ružu. Ona se u početku opire, jer nije sigurna u ono što oseća prema njemu.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Međutim, Radule joj govori da je lepa žena, da nema razloga da se od njega plaši. Posle poljupca, njih dvoje završavaju u krevetu. Ne slute da im se zlo polako prikrada.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIJTE SVE o drugoj sezoni serije BESA! Šta nas čeka u NASTAVKU i kada BESA 2 stiže na male ekrane!

Žuti saznaje ko je, zapravo, Kristina. Reč je o devojci kojoj je Radule, verovatno, ubio oca. Pokušava da ga dobije telefonom, ali ovaj mu se ne javlja. Zato kreće kod njega kući, kako bi sprečio eventualnu nesreću.

PROČITAJTE JOŠ: Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

Vuk kaže Jeleni da je došlo vreme da se njih dvoje razvedu, jer smatra da ona njega ne voli. Jelena je ubeđena da to misli jer se Vera vratila u njegov život. Njihov buran razgovor prekida pucanj u kući.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Kristina je uspela u svojim naumima. Upucala je Radula i pobegla kroz prozor. Ispred kuće sudarila se sa Linom, koja je čula pucanj i odmah dotrčala kod Tomovića.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

I dok Ruža i Lina pokušavaju od Ivana da izvuku informacije o Kristini, doktori se bore za Radulovo život. Pitanje je da li će preživeti?

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement