Connect with us

Featured

Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

Published

on

Dragan Nikolić ostvario je jednu od poslednjih uloga u karijeri u seriji “Selo godi, a baba se češlja”. Njegov Žota postigao je veliku popularnost u narodu, a Gaga se nadao da će se pojaviti i u nastavku serije.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo KOJA poznata PEVAČICA je ODBILA glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i ZAŠTO!

Radoš Bajić je svojevremeno otkrio kako mu je Dragan Nikolić poručio da mu napiše ulogu. Sudbina je htela da ode pre početka snimanja petog ciklusa serije. Iako je velika filmska zvezda, zanimljivo je da Dragan nije bio prvi izbor za ulogu Žote.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIJTE SVE o drugoj sezoni serije BESA! Šta nas čeka u NASTAVKU i kada BESA 2 stiže na male ekrane!

Ulogu su odbila dva naša poznata glumca, sa kojima je Bajić razgovarao.

PROČITAJTE JOŠ: VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

– Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski. Ali, oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo. A kada je “Selo gori, a baba se češlja” krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu. Što sam sa zadovoljstvom i učinio – otkrio je jedne prilike Radoš Bajić.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Miloran Mandić Manda ostaće, između ostalog, upamćen kao Milašin. On je uz Radoša Bajića, koji je tumačio lik Radašina, bio noseći stub serije. Ipak, uloga pre Mande bila je ponuđena junaku serije “Bolji život”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

– Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg “Selo gori, a baba se češlja” nikada ne bi bilo ono što jeste – smatra Bajić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement